Cluj: Peste 100 de angajatori și 5.000 de candidați vor fi prezenți la ediția de toamnă a Târgului de Cariere IT

Updated on noiembrie 8, 2018 Târgul de Cariere IT revine pe 9 și 10 noiembrie la Cluj, cu o nouă ediție care îmbină recrutarea cu workshopuri, conferințe și traininguri aplicate.

Pe 9 (între orele 10-19:00) și 10 noiembrie (între orele 10-17:00) la Sala Polivalentă / BT Arena, sunt așteptați cei care activează în sectorul IT sau sunt pasionați de tehnologie și sunt în căutarea unui loc de muncă.

Cluj: Peste 100 de angajatori și 5.000 de candidați vor fi prezenți la ediția de toamnă a Târgului de Cariere IT 1

De această dată, Târgul de Cariere IT și-a unit forțele cu TechFest connected by Vodafone și TeComm eCommerce Conference&Expo pentru a organiza cel mai amplu eveniment dedicat industriei, cu peste 100 de companii participante și peste 30 de speakeri.

Recrutarea la Târgul de Cariere IT va fi tehnologizată prin aplicația CV2GO powered by eJobs. Prin intermediul eJobs, se introduce digitalizarea CV-ului, iar candidații vor putea să-și depună CV-ul în câteva secunde la compania unde vor să se angajeze.

Candidații își pot imprima CV-ul la intrarea în târg, sub forma unui QR Code, pe care angajatorii îl vor putea scana cu ajutorul aplicației CV2GO. Ei pot genera un QR Code folosind aplicația eJobs-Locuri de muncă și astfel au posibilitatea să li se scaneze codul de pe telefon și pot să-și actualizeze oricând CV-ul pe care vor să-l depună.

Dacă în sezonul de primăvară au participat aproximativ 3.600 de candidați la eveniment, pentru toamna aceasta organizatorii estimează că în jur de 5.000 de persoane vor trece pragul Târgului de Cariere IT. Companiile participante au pregătit oferte de muncă atât pentru cei aflați la începutul carierei în IT, cât și pentru cei cu experiență. Printre pozițiile libere se numără PHP Developer, Java Developer, Software Developer, Android Developer, iOS Developer, Backend Developer, UI, Python sau Net Developer.

Parteneri: IBM, Vodafone, Siemens, Porsche Engineering, Bosch, Steelcase, BRD, eMag, Magneti Marelli, RedSharp, Mindmaze, Accent Jobs, Catalysts, Darts-ip, Metrosystems, MSG, 3SS, Ikon Soft, PitechPlus și multe altele.

error: Content is protected !!