Cluj. Economistul Bogdan Glavan: „Ieri studenții mei s-au mirat când le-am spus că la Cluj unii vor plafonarea chiriilor. Le-am spus că spălarea pe creier încă nu ajuns la …”

Updated on noiembrie 7, 2018 Piața imobiliară din Cluj îi face fericiți pe unii și tare nefericiți pe alții. Unii dintre cei care trebuie să plătească chirii au propus chiar plafonarea. Lucru taxat drastic de Economistul Bogdan Glavan.

Economistul Bogdan Glavan: „Niciodată un politruc nu va veni în fața oamenilor, spunându-le: “Eu vreau să dispară mâncarea din magazine, să mâncați doar pâine cu muștar. Acum votați-mă!”. Nu. Nimeni nu este atât de idiot să o facă.

Cluj. Economistul Bogdan Glavan: „Ieri studenții mei s-au mirat când le-am spus că la Cluj unii vor plafonarea chiriilor. Le-am spus că spălarea pe creier încă nu ajuns la ...” 1
Politrucul va veni și va spune: “Eu vreau ca fiecare să-și permită să mănânce carne, să fie ieftină de tot. Votați-mă pe mine și voi stabili un preț maxim la carne de 5 lei/kg!”

Iar analfabeții economici o vor face. Unii, plini de lăcomie, alții lăcrimând cu duioșie: Uite, mă, săracul politruc, cum moare el de grija noastră, cum se zbate el să o ducem bine.”

Ei nu văd mai departe de scopul mărturisit al politrucului, nu știu legile economiei, nu înțeleg lanțul consecințelor care vor decurge de aici.
***
Ieri studenții mei s-au mirat când le-am spus că la Cluj unii vor plafonarea chiriilor. Le-am spus că spălarea pe creier încă nu ajuns la ei în bulă”.

error: Content is protected !!