Cluj: Dan Petrescu a revenit în România! ”Bursucul” a ajuns la Cluj şi ar urma să se întâlnească cu şefii CFR-ului

Updated on noiembrie 15, 2018 Dan Petrescu, a aterizat astăzi la Cluj pentru a urmări meciul dintre reprezentativa U21 a României şi cea similară a Belgiei. Sursele din lumea sportivă spun că acesta nu ar fi singurul motiv pentru care ”Bursucul” s-a întors în oraşul unde a adus titlul în sezonul precedent.

Dan Petrescu urmează să aibă o întâlnire cu conducerea formaţiei din Gruia, care ar dori ca acesta să revină pe banca tehnică a ”feroviarilor”, scrie prosport.ro. 

Cluj: Dan Petrescu a revenit în România! ”Bursucul” a ajuns la Cluj şi ar urma să se întâlnească cu şefii CFR-ului 1

Nici Petrescu nu ar exclude o eventuală revenire la CFR, dar a spus că, mai întâi, vrea să-şi rezolve situaţia de la clubul său din China, Gizhou Hengfeng:

”Nu ştiu dacă mă vrea cineva dacă CFR e pe primul loc şi au un antrenor, echipa joacă bine, am înţeles, nu văd care ar fi motivul să se schimbe antrenorul acum. Dacă aş fi liber de contract, normal că aş vorbi cu orice echipă care mă doreşte. Şi dacă CFR m-ar dori, normal că aş vrea să vorbesc cu ei”, a spus Petrescu la revenirea în ţară.

Sportul Studenţesc, Rapid, Wisla, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dynamo Moscova, Al-Arabi, ASA Târgu Mureş, Jiangsu Suning, Al-Nasr, CFR Cluj şi Guizhou Hengfeng sunt echipele pe care tehnicianul de 50 de ani le-a pregătit în cariera sa de antrenor.

error: Content is protected !!