Cluj. AnDrei CăTălin: „Emil Boc, ăsta e primarul Clujului … „Două mâini, două picioare, un rând lung și zero curele Gucci, zero papuci Vuiton, zero cămăși Armani sau D&G în poza asta. Ah…și nu simte nevoia să …”

Updated on noiembrie 7, 2018 Primarul Emil Boc a impresionat din nou prin bun simț. A fost fotografiat stând la coadă la Aeroport, nu a profitat de statutul de VIP. Diferență mare față de politicienii de la București.

AnDrei CăTălin: „Două mâini, două picioare, un rând lung și zero curele Gucci, zero papuci Vuiton, zero cămăși Armani sau D&G în poza asta. Ah…și nu simte nevoia să se bage în față, e foarte important.
Ăsta e primarul Clujului …”
Cluj. AnDrei CăTălin: „Emil Boc, ăsta e primarul Clujului ... „Două mâini, două picioare, un rând lung și zero curele Gucci, zero papuci Vuiton, zero cămăși Armani sau D&G în poza asta. Ah...și nu simte nevoia să ...” 1

Cluj. AnDrei CăTălin: „Emil Boc, ăsta e primarul Clujului ... „Două mâini, două picioare, un rând lung și zero curele Gucci, zero papuci Vuiton, zero cămăși Armani sau D&G în poza asta. Ah...și nu simte nevoia să ...” 2

Cluj. AnDrei CăTălin: „Emil Boc, ăsta e primarul Clujului ... „Două mâini, două picioare, un rând lung și zero curele Gucci, zero papuci Vuiton, zero cămăși Armani sau D&G în poza asta. Ah...și nu simte nevoia să ...” 3

Grigore Cartianu: „Un om excepțional de normal: Emil Boc. Aici, la coadă în aeroport. Nu simte nevoia să se bage în față”.

Paul Găvănescu: „Emil Boc, primarul Clujului.
Genul de normalitate pe care eu îl ador la un om care a fost ales să reprezinte interesele cetățeanului. Din astfel de exemple putem învăța toți. Pe de o parte cetățeanul, atunci când urmează să facă o alegere prin vot, și pe cealaltă politicianul care e obligat să schimbe “trendul” către ceea ce vedem într-o simplă imagine. Asta se cere, asta se dorește, asta trebuie să fie”.

Tecsa Rares: „Se vede și la voi #semizeilor nulități ce sunteți 🤔
#EmilBoc respect dle primar”

Victor Mischinea‎: „Emil Boc , la coada in Aeroport ! nu simte nevoia de a se baga in fata …”
Bajenaru Mihail-Adrian: „vedeti diferenta intre el si gasca Dragnea -Tariceanu?”
Filip Pirlog: „Excepțional de normalul anormal…”

Ionnelus Vladescu: „Asta inseamna ce i 7 ani de acasa !!!”

Antoniu Valentin Totovalentin: „Felicitări primarului de la Cluj-Napoca, Emil Boc.
El e un edil exemplar pentru România.
A fost un prim ministu foarte foarte bun”.

error: Content is protected !!