Ciprian Mailat: „Cluj Napoca, oraș de vis! Acolo, chiar dacă e in Ardeal, lucrurile se mișcă intr-un ritm mult mai accelerat și bun decât in București. Și voi spune-ți de noi, ăștia ardelenii, ca ne mișcam ca melcul. Duamna Firea, se aude pana la Primărie? Mai bine vizitați Clujul și luați de acolo idei, nu mai umblați după…”

Updated on noiembrie 8, 2018 Cei care nu așteaptă pomeni în București și vor aciuni concrete ale Primăriei privind dezvoltarea orașului se uită cu dor la Cluj. Aici lucrurile se mișcă pentru viitor, se vede interesul administrației locale pentru a face un oraș mai bun.

Ciprian Mailat, despre prima stradă smart din România: „Cluj Napoca, oraș de vis! Acolo, chiar dacă e in Ardeal, lucrurile se mișcă intr-un ritm mult mai accelerat și bun decât in București. Și voi spune-ți de noi, ăștia ardelenii, ca ne mișcam ca melcul 🙂Ciprian Mailat: „Cluj Napoca, oraș de vis! Acolo, chiar dacă e in Ardeal, lucrurile se mișcă intr-un ritm mult mai accelerat și bun decât in București. Și voi spune-ți de noi, ăștia ardelenii, ca ne mișcam ca melcul. Duamna Firea, se aude pana la Primărie? Mai bine vizitați Clujul și luați de acolo idei, nu mai umblați după...” 1

Duamna Firea, se aude pana la Primărie? Mai bine vizitați Clujul și luați de acolo idei, nu mai umblați după potcoave de cai morți prin Spania, Japonia etc, pe banii contribuabililor.

La Cluj se ajunge mai repede chiar și fără autostrazi!

 

Emil Boc: „Prima stradă smart din România, la Cluj-Napoca! Proiect pe fonduri europene, în valoare de 5.965.823 lei.

În cadrul ședinței extraordinare de Consiliu Local, a fost aprobat proiectul de investiție cu fonduri europene privind modernizarea și reamenajarea străzii Molnar Piuariu.

 

Va fi prima “stradă SMART” din România, cu toate facilităţile şi dotările tehnologice aferente unei astfel de artere – iluminat inteligent, bănci cu încărcare USB, wi-fi ș.a. De asemenea, va avea mult spaţiu pietonal, un model de stradă inteligentă şi de realizare a unor structuri urbane din România, pe care îl vom replica şi în alte părţi ale oraşului.

Proiectul vizează reamenajarea spațiului urban de pe str. M. Piuariu pe o suprafață de aproximativ 4.466 mp, tronsonul cuprins între străzile Fabricii de Zahăr și Dâmboviței, cuprinzând intersecția cu strada Teleorman.

Ciprian Mailat: „Cluj Napoca, oraș de vis! Acolo, chiar dacă e in Ardeal, lucrurile se mișcă intr-un ritm mult mai accelerat și bun decât in București. Și voi spune-ți de noi, ăștia ardelenii, ca ne mișcam ca melcul. Duamna Firea, se aude pana la Primărie? Mai bine vizitați Clujul și luați de acolo idei, nu mai umblați după...” 2

Investiția va fi realizată în cadrul Programului Operațional Regional, axa prioritară 4, obiectivul specific 4.1: Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reședință de județ prin investiții bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă.

Mulțumesc încă o dată tuturor consilierilor locali pentru sprijinul acordat în susținerea proiectelor comunității noastre!”

error: Content is protected !!