Ce spun vecinii polițistului monstru care și-a ucis copilul de 3 ani

Updated on noiembrie 5, 2018 Vecinii polițistului monstru din Pitești care și-a omorât copilul de 3 ani cu pistolul spun că acesta nu era nebun, nu era nici drogat.
Polițistul a lăsat trei bilete de adio pentru apropiaţii săi.

Unul dintre ele era adresat fostei sale soţii căreia îi explică gestul său disperat, celălalt părinţilor săi. Anchetatorii urmează să stabilească dacă tânărul de 29 de ani, ofiţer la Combaterea Crimei Organizate, era sub influenţa alcoolului sau dacă şi-a premeditat crima atunci când şi-a luat de la serviciu arma din dotare şi a dus-o acasă, informează Stirile Pro Tv.

Ce spun vecinii polițistului monstru care și-a ucis copilul de 3 ani 1

Criminaliştii spun că cel mai probabil poliţistul de 29 de ani şi-a executat fiul dimineaţa, după ce copilul a fost lăsat în grijă sa de către fosta soţie. A scris apoi 3 bilete de adio, dintre care unul era adresat părinţilor lui, altul- mamei copilului.

Marius Ştefan, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş: „Nu vă pot dezvălui ce a scris în bilet. Şi-a justificat, oarecum, gestul de a se sinucide şi a ucide copilul.”
Reporter: „Au fost mai mult de două focuri trase?”
Procuror: „Nu, două focuri. Câte unul pentru fiecare.”

Cei doi soţi s-au iubit de când studiau la Academia de Poliţie şi au format apoi o familie frumoasă. Tensiunile dintre ei au dus însă la divorţ, iar în final la tragedia petrecută sâmbătă. Vecinii povestesc că atât poliţistul, cât şi fosta soţie – şi ea poliţistă – îşi găsiseră deja pe altcineva. Ba chiar sâmbătă, când tânără de 29 de ani încerca să dea de tatăl copilului, ar fi avut o dispută în stradă cu noua lui iubită.

Vecin: „Nu era nici nebun, nu era nici drogat.”
Reporter: „Dar ce credeţi că s-a întâmplat?”
Vecin: „S-a scurtcircuitat!”
Reporter: „Din ce cauză? De la divorţ?”
Vecin: „Că i-a iubit prea mult! De-aia!”

Reporter: „V-au dat impresia că-s fericiţi?”
Vecină: „Daaa. Dar toată lumea impresia asta am avut-o. Au fost cei mai fericiţi şi frumoşi amândoi – şi cu copilul şi… Toată lumea e bulversată, nu ştim ce s-a întâmplat cu el.”

error: Content is protected !!