Accident Cluj. Biciclist lovit grav de un BMW în intersecție. Ce spune Poliția

Updated on noiembrie 7, 2018 Un biciclist a fost rănit grav marți seara de un autoturism BMW la intersecția străzilor Constanța cu Ploiești.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Vlad Suciu a postat o fotografie cu mesajul: „Accident intersectie Constanta cu Ploiesti langa NTT Tower, biciclist lovit de BMW! Soferul nu a dat prioritate. Destul de grav ranit baiatul cu bicicleta!
Accident Cluj. Biciclist lovit grav de un BMW în intersecție. Ce spune Poliția 1

Tereza Voicu: Conform purtatorului de cuvant Ipj Cluj din primele cercetari reiese ca un conducator auto de 27 de ani din Cluj Napoca nu a respectat semnificatia indicatorului Stop si nu a acordat prioritate de trecere unui biciclist de 32 de ani din Constanta care circula regulamentar pe strada Constanta(prioritara). Biciclitul a fost ranit.

Alex Greta: Cine circula pe strada Constanța, are drum cu prioritate aici. Din ce spui tu, biciclistul circula pe strada Constanța. Corect?
Horatiu Chiorean: Daca vii dinspre piata M Viteazul intotdeauna o sa fie parcata pe partea stanga pe trotuar o masina pe colt cu strada constanta deci practic mergi la ghici

Turbojack Cluj: Nu intreaba nimeni daca bicicleta avea ceva lumini active ?
Suba Stefan: E ușor sa învinuim un șofer care a făcut un accident, dar cîți din bicicliști cunosc legislația rutieră!?, mai ales cind circula noaptea,bine punctat Crișan Crisan Ovidiu, acele articole foarte mulți nu le cunosc, cu toate ca circula pe drumul cu prioritate avea și el obligația de a încetini.

error: Content is protected !!