Bucureștiul se „desființează” și Clujul devine cel mai mare oraș din România?! Sociologul Barbu Mateescu: „Conform lui Firea, Dragnea vrea să transforme Bucureștiul în 6 orașe diferite (unul/sector). Observații: a) Clujul are șansa să devină cel mai mare oraș din România pe de altă parte b) vor exista 6 orașe (nu unul, ca acum) care au ..”

Updated on noiembrie 11, 2018 Gabriela Firea a declarat sâmbătă seara că Liviu Dragnea dorește să o elimine de la conducerea Bucureștiului prin desființarea Primăriei Generale și ridicarea sectoarelui la rang de orașe. Totul, bineînțeles, prin Ordonanță de Urgență, fără dezbatere publică.

Sociologul Barbu Mateescu: „Conform lui Firea, Dragnea vrea să transforme Bucureștiul în 6 orașe diferite (unul/sector).
Observații:
a) Clujul are șansa să devină cel mai mare oraș din România
pe de altă parte

Bucureștiul se „desființează” și Clujul devine cel mai mare oraș din România?! Sociologul Barbu Mateescu: „Conform lui Firea, Dragnea vrea să transforme Bucureștiul în 6 orașe diferite (unul/sector). Observații: a) Clujul are șansa să devină cel mai mare oraș din România pe de altă parte b) vor exista 6 orașe (nu unul, ca acum) care au ..” 1

b) vor exista 6 orașe (nu unul, ca acum) care au metrou
și

c) să lăsăm bancurile, ce vreau să știu este care din sectoarele actuale / orașele viitoare cade la americani, care la ruși, care la conservatori, care la sexo-marxiști, etc.

d) Nume:
Sectorul 1 (din motiv de corporații): Rezist
Sectorul 2: BUG Mafia City (nume superb de mall de altfel)

Sectorul 3: Liviu
Sectorul 4: Dragnea

Sectorul 5: Contrast (aluzie la disparitatea Ferentari/Cotroceni. De asemenea, un nume bun de ansamblu coregrafic de anii ’80, think Liceenii)
Sectorul 6: Sarmisegetuza Nouă (întrucât e cel mai la vest, deci occidental, deci trebuie să-și spele cu prisosință identitatea pentru a fi în acord cu noile realități ale țării)”.

Gabriela Firea, citată de Libertatea: „Mi s-a comunicat că Liviu Dragnea a făcut afirmaţia că vrea să mă chinuie şi să-mi curme cariera politică, să fiu eliminată din poziţiile politice. Nu voi face nimic care să arate că mă agăţ de funcţii, însă trebuie să dau un semnal de alarmă şi să spun ce se intenţionează cu capitala României.

Liviu Dragnea doreşte să desfiinţeze Bucureştiul, iar cele şase sectoare să devină oraşe de sine stătătoare, iar primăria să devină o instituţie decorativă. Vrea să mă anihileze în totalitate”

error: Content is protected !!