(Foto) Update. Liviu Dragnea cu valizele după el. „„După cum probabil știți eu sunt din Teleorman. Și ca orice om normal din Teleorman am găsit în fundu curții o valiză cu documente care n-au ajuns încă la DNA. Ia uite. Dosarul 01. Achiziția frauduloasă a…”

Updated on noiembrie 5, 2018 Supărare mare la Liviu Dragnea după ce Rise Project a anunțat sâmbătă seara că a găsit o valiză plină cu documente de la Tel Drum.
Luni, președintele PSD s-a rpezentat la ședință cu două valize după el în care a susținut că sunt ”gogoși de la Rise Project” și dosare despre președintele Klaus Iohannis.

„După cum probabil știți eu sunt din Teleorman. Și ca orice om normal din Teleorman am găsit în fundu curții o valiză cu documente care n-au ajuns încă la DNA.

(Foto) Update. Liviu Dragnea cu valizele după el. „„După cum probabil știți eu sunt din Teleorman. Și ca orice om normal din Teleorman am găsit în fundu curții o valiză cu documente care n-au ajuns încă la DNA. Ia uite. Dosarul 01. Achiziția frauduloasă a...” 1 (Foto) Update. Liviu Dragnea cu valizele după el. „„După cum probabil știți eu sunt din Teleorman. Și ca orice om normal din Teleorman am găsit în fundu curții o valiză cu documente care n-au ajuns încă la DNA. Ia uite. Dosarul 01. Achiziția frauduloasă a...” 2

(foto Libertatea)

Ia uite. Dosarul 01. Achiziția frauduloasă a imobilului Raiffeisen. Dosarul 02. Retrocedări către Forumul Democrat German. Dosarul numărul 03. Promovarea procurilor care i-au închis dosarele. Dosarul 04. Declarații mincinoase despre banii încasați din chirii.” – a spus Dragnea, potrivit Stirile Pro TV.

“Nu mă interesează golăniile făcute de unii procurori cu preşedintele României”, a completat preşedintele PSD.

Reacția președintelui PSD vine la scurt timp după ce jurnaliștii de la Rise Project au anunțat sâmbătă seara că au intrat în posesia unei valize cu informaţii esenţiale din interiorul corporaţiei Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces în timpul percheziţiilor, găsită în zona rurală din Teleorman.

Valiza ar conţine mii de documente, numere de telefon, emailuri, fotografii şi clipuri video de la evenimentele companiei.

(Foto) Update. Liviu Dragnea cu valizele după el. „„După cum probabil știți eu sunt din Teleorman. Și ca orice om normal din Teleorman am găsit în fundu curții o valiză cu documente care n-au ajuns încă la DNA. Ia uite. Dosarul 01. Achiziția frauduloasă a...” 3 (Foto) Update. Liviu Dragnea cu valizele după el. „„După cum probabil știți eu sunt din Teleorman. Și ca orice om normal din Teleorman am găsit în fundu curții o valiză cu documente care n-au ajuns încă la DNA. Ia uite. Dosarul 01. Achiziția frauduloasă a...” 4

Potrivit notiţei de pe Facebook, valiza ar conţine ”un hard negru în care a fost salvat tot conţinutul de 63,39 GB din computerul unui om-cheie de la Tel Drum”, dar şi mii de facturi, contracte, bilanţuri, devize, procuri, acte constitutive de firme-fantomă, extrase de cont, ordine de plată.

error: Content is protected !!