Ciudățenie. Un BMW înmatriculat în România a trecut de 32 de ori pe roşu, în 10 zile, la acelaşi semafor, în Italia

Updated on noiembrie 5, 2018 Uimire în rândul polițiștilor din Italia după ce au constatat că un autoturism BMW înmatriculat în România a trecut de 32 de ori pe roşu, în 10 zile, la acelaşi semafor, în Italia.

După ce au cerut poliţiei române numele proprietarului maşinii, poliţiştii din Peninsulă au descoperit că e vorba despre un albanez în vârstă de 31 de ani, care achiziţionase maşina de puţină vreme, în Italia. A fost căutat mai multe zile şi găsit până la urmă de agenţ, informează observator.tv.

Ciudățenie. Un BMW înmatriculat în România a trecut de 32 de ori pe roşu, în 10 zile, la acelaşi semafor, în Italia 1

(foto arhiva)

“Nu am văzut culoarea roşie”, sau “nici nu am văzut că e semafor acolo”, sau “eu am locuit în Calabria, acolo toţi trec pe roşu”, au fost explicaţiile date de şofer poliţiei. Albanezul a primit 32 de amenzi, câte una pentru fiecare infracţiune rutieră, fiecare în valoare de 163 de euro, având de achitat în total peste 5.200 de euro.

Mai mult, i-a fost suspendat permisul de conducere şi ridicate plăcuţele de înmatriculare. Şi asta pentru că maşina fusese modificată în România fără să fie respectate normele Registrului Auto.

Presa din Italia scrie că BMW-ul românesc a bătut recordul în materie de intrat în intersecţie pe culoare roşie, care era de 20 de ori într-o lună, la acelaşi semafor.

error: Content is protected !!