Accident Cluj. Un bărbat de 72 de ani a murit lovit de un taxi, lângă Metro

Updated on noiembrie 10, 2018 Un bărbat de 72 de ani a murit sâmbătă seara după ce a fost lovit de un taxi lângă Metro, traversa neregulamentar. Medicii  de la SMURD au încercat să-l resusciteze dar lovitura a fost prea puternică.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Alexandra Tosa a scris: „Accident cu victima la metro… Barbat intins pe jos parea im stare f grava. Se circula f greu pe ambele sensuri… Sa speram ca va fi bine!!!”

Tereza Voicu: „Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Cluj, DN1 Cluj Napoca –Floreşti la kilometrul 482+036 metri o persoană, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi a fost accidentată mortal de un autoturism. Traficul este blocat. Precizez că, din cauza restricţiei s-au format coloane de autovehicule pe mai mulţi kilometri, în ambele sensuri.

Accident Cluj. Un bărbat de 72 de ani a murit lovit de un taxi, lângă Metro 1

Se estimează ca în aproximativ 45 de minute traficul să fie reluat, în condiţii normale”.

Marius Crăciun: La 15m de trecere erau doua persoane între sensuri care se chinuiau să treacă printre mașini. Unii și-o caută

Andreea Ungureanu: Accident cu victima(pieton cred) vis a vis de pensiunea Aime(langa West city); daca bine am vazut il resuscitau.

Iuliu Naum: Atenție pe drumul cluj-Floreşti, accident destul de grav, între un pieton și un taximetrist. S-a făcut aglomerație destul de mare. Poliția și ambulanța sunt la fața locului deja.

Tereza Voicu: Conform purtatorului de cuvant Ipj Cluj din primele cercetari rezulta ca un barbat de 72 de ani din Cluj Napoca s-ar fi angajat in traversarea neregulamentara pe Dn1 E 60 pe raza localitatii Floresti fiind acrosat si accidentat mortal de un autoturism condus de un sofer de 61 de ani din Cluj Napoca care circula pe directia Cluj Napoca-Floresti.

error: Content is protected !!