Vlad Voiculescu : „Am fost ieri în Cluj… În fotografie sunt așa: – Emil Boc, omul care a adus Clujul în secolul 21, un om care vine in fiecare zi pe jos la lucru, a refuzat să sară rândul pentru a vorbi deși conferința a avut mică întârziere și a vorbit cu ușurință într-o engleză curată despre provocările viitorului – despre provocări, mai mult decât despre …”

Updated on noiembrie 6, 2018 Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a participat luni la conferința “Dialoguri Urbane” din Cluj. El a făcut o scurtă descriere a vorbitorlor.

Vlad Voiculescu : „Am fost ieri în Cluj, la conferința “Dialoguri Urbane” a Cluj 2.1| Fondul de Inovare.
În fotografie sunt așa:

Emil Boc, omul care a adus Clujul în secolul 21, un om care vine in fiecare zi pe jos la lucru, a refuzat să sară rândul pentru a vorbi deși conferința a avut mică întârziere și a vorbit cu ușurință într-o engleză curată despre provocările viitorului – despre provocări, mai mult decât despre realizări (deși sunt destule). Ah, da… și niciodată nu s-a citat singur (“primarul”, “primăria”) 🙂

Vlad Voiculescu : „Am fost ieri în Cluj... În fotografie sunt așa: - Emil Boc, omul care a adus Clujul în secolul 21, un om care vine in fiecare zi pe jos la lucru, a refuzat să sară rândul pentru a vorbi deși conferința a avut mică întârziere și a vorbit cu ușurință într-o engleză curată despre provocările viitorului - despre provocări, mai mult decât despre ...” 1

Anamaria Vrabie – cea care a adus prima finanțare a Comisiei pentru inovare într-un oraș din estul Europei. Anamaria Vrabie este din București.

– Leo Lades – cercetator in economie comportamentala la DUBLIN ce lucreaza cu autoritati publice din Irlanda in sfera mobilitatii urbane.

– Brian Kennedy- PITTSBURGH Technology Council despre regenerarea urbana a orasului sau.

– Jaclyn Youngblood – Chief of Staff de la divizia de inovare a orașului BOSTON despre proiectele de dezvoltare-inovare pe care municipalitatea le initiaza pentru rezidenti.

Centrul Cultural Clujean (un ONG, da, condus de Ștefan Teișanu) a reușit să aducă la Cluj, pentru prima oară în Estul Europei, o finanțare de la Urban Innovative Actions – 5,6 milioane de euro pentru a studia cum orașul se poate pregăti ca oraș, ca sector cultural, ca administrație, ca sector academic, ca mediu de afaceri pentru schimbările pe care următorii 20 de ani le vor aduce în piața forței de muncă”.

 

Advertisements
error: Content is protected !!