U-BT Cluj-Napoca: „Hai la meci! Începe sezonul competițional!! U-Banca Transilvania întâlnește B.C.M.U. F.C. Argeș Pitești în prima etapă din Grupa A a Ligii Naționale de Baschet Masculin”

Updated on octombrie 6, 2018 U-Banca Transilvania întâlnește sâmbătă BCMU FC Argeș Pitești, de la ora 19:00 la Sala Polivalentă.

U-BT Cluj-Napoca:; „Hai la meci! Începe sezonul competițional!!
U-Banca Transilvania întâlnește B.C.M.U. F.C. Argeș Pitești în prima etapă din Grupa A a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Prețul biletelor este de 12 lei și se pot achiziționa de pe bilete.ro și de la casieria BTarena. Elevii și studenții beneficiază de 50% reducere la casa de bilete”.

 

U-BT Cluj-Napoca:  U-BT Cluj-Napoca: „Hai la meci! Începe sezonul competițional!! U-Banca Transilvania întâlnește B.C.M.U. F.C. Argeș Pitești în prima etapă din Grupa A a Ligii Naționale de Baschet Masculin” 1🏀 Ne pregătim intens pentru primul meci pe teren propriu din sezonul 2018-2019!!

U-BT Cluj-Napoca: „Hai la meci! Începe sezonul competițional!! U-Banca Transilvania întâlnește B.C.M.U. F.C. Argeș Pitești în prima etapă din Grupa A a Ligii Naționale de Baschet Masculin” 2

Succes!

error: Content is protected !!