Cluj. Poliția caută doi ucigași de câini! „Furtul unui cățel de 8 săptămâni, după care a urmat uciderea lui in chinuri doar de ucigași știute. Criminalistii clujeni au fost …”

Updated on octombrie 9, 2018 Poliția caută doi indiviz care au furat un cățeluș apoi l-au omorât în chinuri.

Paslariu Ovidiu: „Sincere Felicitări autorităților clujene și respectiv celor din Floreşti!  Astăzi reprezentanți ai DSV Cluj, ai Poliției Naționale cât și Locale, s-au prezentat la locul unei infracțiuni comise cu câteva zile în urmă, fiind vorba de furtul unui cățel de 8 săptămâni, după care a urmat uciderea lui in chinuri doar de ucigași știute.

Cluj. Poliția caută doi ucigași de câini! „Furtul unui cățel de 8 săptămâni, după care a urmat uciderea lui in chinuri doar de ucigași știute. Criminalistii clujeni au fost ...” 1

Criminalistii clujeni au fost deasemenea la locul faptei, prelevand probe și ridicând cadravul de la fața locului.

Mulțumim tuturor celor ce și-au făcut datoria cetățenească și au depus plângeri penale la instituțiile mai sus menționate.

În numele iubitorilor de animale, în numele oamenilor normali din această țară, mulțumim autorităților locale cât și celor din Cluj-Napoca, pentru intervenția rapidă la locul faptei!

2 infractori violenți, răpesc un pui de cățel, îl omoară în chinuri numai de ei știute, după care îl aruncă în locul din care l-au sustras. Acești indivizi infractori reprezintă un real pericol pentru o comunitate, oricând ei pot să treacă la alte tipuri de infracțiuni.

Rugăm organele abilitate ale statului să declanșeze o anchetă pentru ca cei 2 infractori să răspundă în fața legii pentru faptele săvârșite în mod intenționat și brutal.”

error: Content is protected !!