Cluj. Geanina Simion: „Știu că ne-am înmulțit prin Cluj. E normal să fie cozi la bilete de troleibuz. La taxi. La covrigi, la absolut orice oră. Dar la muzică simfonică? Băbăeți, suntem uluiți. Tantile de la agenție abia mai fac față. Da’ ce s-a-ntâmplat, dragă? Ieri, un bun colaborator mi-a zis…”

Updated on octombrie 11, 2018 Cluj Napoca este un oraș aglomerat, iar aglomerația aduce frustrare, dar are și o parte bună. Mai mulți oameni în oraș înseamnă și mai mulți doritori de cultură.

Pe Facebook, Geanina Simion a scris: „Băi. Știu că ne-am înmulțit prin Cluj. Știu că suntem oarecum extra pentru infrastructura care ne ține. E normal să fie cozi la bilete de troleibuz. La taxi. La covrigi, la absolut orice oră. La plăcinte (liste de așteptare chiar). La împinge tava. La Panemar. La supermarket. La intrare la cluburi. La check-in la Untold. La autobuzele Electric Castle.

Cluj. Geanina Simion: „Știu că ne-am înmulțit prin Cluj. E normal să fie cozi la bilete de troleibuz. La taxi. La covrigi, la absolut orice oră. Dar la muzică simfonică? Băbăeți, suntem uluiți. Tantile de la agenție abia mai fac față. Da' ce s-a-ntâmplat, dragă? Ieri, un bun colaborator mi-a zis...” 1

Dar la muzică simfonică? Băbăeți, suntem uluiți. Tantile de la agenție abia mai fac față. Da’ ce s-a-ntâmplat, dragă? Ieri, un bun colaborator mi-a zis că amu-s două lucruri la modă: civismul și mersul la muzică simfonică.

A trebuit să treacă 52 de ani ca lumea să stea la coadă la bilete pentru “Toamna Muzicală Clujeană”. Se vând ca pâinea caldă. Ce să zic, o fi și cu muzica simfonică la fel ca și cu vinul. Cu timpul, devine mai bună, #cumva. Ai vechime, ai valoare. Cluj. Geanina Simion: „Știu că ne-am înmulțit prin Cluj. E normal să fie cozi la bilete de troleibuz. La taxi. La covrigi, la absolut orice oră. Dar la muzică simfonică? Băbăeți, suntem uluiți. Tantile de la agenție abia mai fac față. Da' ce s-a-ntâmplat, dragă? Ieri, un bun colaborator mi-a zis...” 2))”.

Concertul de deschidere – „Toamna Muzicală Clujeană” 2018 are loc mâine, 12 octombrie, la Colegiul Academic.

Orchestra Filarmonicii de Stat „Transilvania”

Thomas Sanderling dirijor
Rémi Geniet pian

Alfred Alessandrescu
Amurg de toamnă, schiţă pentru orchestră de coarde
Frédéric Chopin
Concertul nr. 2 pentru pian, în fa minor, op. 21
Johannes Brahms
Simfonia nr. 4 în mi minor, op. 98

 

error: Content is protected !!