Cluj. FELICITĂRI! Mezzosoprana Andrada Ioana Roșu-Vaida, de la Opera din Cluj a primit unul dintre premiile de excelență în cadrul Galei Premiilor Operelor Naționale 2018

Updated on octombrie 10, 2018 Mezzosoprana Andrada Ioana Roșu-Vaida, de la Opera din Cluj Napoca a primit unul dintre premiile de excelență în cadrul Galei Premiilor Operelor Naționale 2018, care a avut loc la Iași.

„Gala Premiilor Operelor Naționale 2018 continuă să ne onoreze! Decernat chiar în aceste clipe, unul dintre premiile de excelență îi revine colegei noastre, mereu strălucitoare în aparițiile sale: mezzosoprana Andrada Ioana Roșu-Vaida! O felicităm și îi urăm multe aplauze și pe viitor”, a scris pe Facebook Opera Nationala Romana Cluj-Napoca.

Cluj. FELICITĂRI! Mezzosoprana Andrada Ioana Roșu-Vaida, de la Opera din Cluj a primit unul dintre premiile de excelență în cadrul Galei Premiilor Operelor Naționale 2018 1

Marele eveniment dedicat culturii lirice, „Gala Premiilor Operelor Naţionale – Ediție dedicată Aniversării Centenarului României”, a avut loc ieri seară la Iași.

Din componența juriului au făcut parte Luminița Arvunescu – muzicolog și realizator Radio România Muzical și Cultural, Vivia Săndulescu – critic de balet, Costin Popa – critic muzical și membru al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România, Horia Andreescu – prim dirijor al Filarmonicii „George Enescu” București și profesor la Universitatea Națională de Muzică București, Grigore Constantinescu – muzicolog academic și critic muzical.

Personalități ale vieții publice și culturale au urcat pe scena Operei Naționale Române Iași pentru a înmâna, în semn de recunoaștere, distincții pentru performanțele artistice ale stagiunilor trecute.

error: Content is protected !!