Cluj. FELICITĂRI! Food-truck-ul clujean Cimbru a câștigat “Best Snack” la European Street Food Awards 2018 de la Berlin

Updated on octombrie 8, 2018 Food-ul truck-ul clujean Cimbru, condus de Chef Nicolae Crăciun, a câștigat cu Beef Tagliata premiul “Best Snack” la European Street Food Awards, competiție care a avut loc la Berlin în data de 29 septembrie, la Malzfabrik.

Cimbru a fost ales să reprezinte cultura street food din România în urma unui proces de vot care s-a desfășurat în marile orașe ale țării – Timișoara, Oradea, Brașov, Sibiu, Arad, Baia Mare și Cluj-Napoca. Fiecare oraș a ales câte un vendor preferat, s-a votat iar, de data aceasta doar între aceștia, iar finala din 23 iulie ne-a adus numele câștigător.

Cluj. FELICITĂRI! Food-truck-ul clujean Cimbru a câștigat “Best Snack” la European Street Food Awards 2018 de la Berlin 1

„Am fost nominalizați la două categorii – Best Snack și Best Sandwich, unde am concurat cu Beef Tagliata și Steak Sandwich. Cei din Berlin au apreciat foarte mult preparatele noastre, am primit mult feedback pozitiv, am și văzut pe fețele lor încântare în momentul în care gustau, ceea ce nu poate decât să ne bucure.

Avem produse de calitate, echilibrate, și cumva era de așteptat ca juriul, care a fost compus din oameni cu educație culinară destul de complexă, să aprecieze munca noastră. Ceea ce s-a și întâmplat”, spune Chef Nicolae Crăciun.

European Street Food Awards a luat naștere anul trecut, fiind cel mai mare concurs de street food din lume. Observând felul în care street food reinventează felul în care mâncăm, o echipă de jurnaliști culinari, bucătari și organizatori de evenimente, aceeași care au lansat și British Street Food Awards în 2009, au pus la cale toată treaba aceasta la nivel internațional.

S-au putut înscrie doar țările care au dorit, iar în România votul a fost organizat de către Street Food Festival.

error: Content is protected !!