Cluj. 5 motive să cumperi un apartament în Maurer Panoramic, o clădire de 75 metri, 23 de niveluri supraterane și 5 niveluri de parcări subterane

Updated on octombrie 22, 2018 Maurer Imobiliare, o poveste de succes începută în Brașov, se lansează puternic și în Cluj în construcția de apartamente. În piața Abator va construi o clădire de 75 metri, 23 de niveluri supraterane și 5 niveluri de parcări subterane.

1. În imediata vecinătate a proiectului Maurer Panoramic vor exista clădiri de birouri și un mall, zona fiind în curs de modernizare.
2. Materialele folosite pentru finisaje sunt de cea mai bună calitate, la alegere, ceea ce aduce un plus de valoare proprietății.
Cluj. 5 motive să cumperi un apartament în Maurer Panoramic, o clădire de 75 metri, 23 de niveluri supraterane și 5 niveluri de parcări subterane 1

3. Brandul Maurer Imobiliare, unul dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari din tară, oferă siguranță, datorită celor 12 ani de experiență și a miilor de clienți mulțumiți.
4. Cluj-Napoca este un important centru de business, aflat în continuă ascensiune. Astfel, acest proiect premium, din zona centrală a orașului, oferă stabilitate și recuperarea rapidă a investiției.
Cluj. 5 motive să cumperi un apartament în Maurer Panoramic, o clădire de 75 metri, 23 de niveluri supraterane și 5 niveluri de parcări subterane 2

5, Cu fațadă ventilată, finisaje din sticlă, elemente decorative iluminate, va fi cea mai înaltă și spectaculoasă clădire din zonă, oferind o panoramă superbă asupra orașului.
Cluj. 5 motive să cumperi un apartament în Maurer Panoramic, o clădire de 75 metri, 23 de niveluri supraterane și 5 niveluri de parcări subterane 3

Piața Abator, nr. 1
📞 0784 441 111

error: Content is protected !!