Accident Cluj. Motociclist de 70 de ani, mort după ce a lovit cu viteză o maşină, apoi a ricoşat sub un alt autovehicul, pe DN 1C

Updated on octombrie 15, 2018 Un motociclist de 70 de ani a murit duminică pe un drum din județul Cluj, după ce a izbit o mașină și a fost aruncat sub un alt autoturism.

Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 1C, în zona comunei Câțcău.

Accident Cluj. Motociclist de 70 de ani, mort după ce a lovit cu viteză o maşină, apoi a ricoşat sub un alt autovehicul, pe DN 1C 1

Într-o curbă deosebit de periculoasă, motociclistul în vârstă de 70 de ani, ajuns pe celălalt sens de mers, a lovit puternic o maşină, apoi a ricoşat sub un alt autovehicul, informează stirileprotv.ro.

“M-a depășit motocicleta cu viteză și cred că a pierdut controlul. Am văzut că Polo-ul vine tot de-o roată, am crezut că a făcut explozie. Când ne-am oprit am văzut că era deja sub mașină, era mort. A intrat cu viteză mare în curbă, a acroșat Polo-ul acela roșu și a ricoșat. Zice domnu’ că nu a avut ce să facă”, povestește un martor.

Martorii au sunat imediat la 112, însă medicii nu l-au mai putut salva pe bărbat.

“Un motociclist implicat în accident, încarcerat sub mașină. Din păcate, cu leziuni incompatibile cu viața, găsit fără semne vitale”, a transmis Mariana Baciu, medic.

error: Content is protected !!