Accident Cluj. Două femei rănite într-un autobuz CTP, una grav!

Updated on octombrie 10, 2018 Două femei au fost rănite, între care una grav, după ce o șoferiță a intrat pe interzis pe strada Paris, obligând un autobuz CTP să frâneze brusc. Șoferița nu a părut afectată de acest incident, continuându-și drumul.

“La data de 9 octombrie 2018, în jurul orei 10.00, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, din municipiul Cluj-Napoca, a avut loc un eveniment rutier, în urma căruia două persoane au fost rănite.

Accident Cluj. Două femei rănite într-un autobuz CTP, una grav! 1

O femeie de 31 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, ar fi ignorat semnificația indicatorului ,,Interzis la dreapta”, efectuând un viraj spre strada Paris. Astfel, ar fi pătruns brusc în fața unui mijloc de transport în comun, șoferul acestuia fiind nevoit să frâneze brusc pentru a evita coliziunea cu autoturismul.

Ulterior, acestui incident, conducătoarea autoturismului și-a continuat deplasarea, fiind identificată și depistată în scurt timp de către polițiști”, transmite IPJ Cluj, citat de Ziua de Cluj.

În urma acestui incident, două femei, care se aflau în autobuz, au fost rănite. O femeie în vârstă de 59 de ani, din București, a fost rănită grav, iar o altă femeie, de 55 de ani, din Cluj-Napoca, a fost rănită ușor.

error: Content is protected !!