(Foto) Ovidiu Câmpean: Cluj-Napoca este primul oraș din Europa de Est care a câștigat un proiect în cadrul Urban Innovative Actions!

Updated on octombrie 10, 2018 Cluj-Napoca este primul oras din Europa de Est care castiga un proiect in cadrul Urban Innovative Actions!

Pe Facebook, Ovidiu Câmpean, director la Primăria Cluj, a anunțat: Am reprezentat Primăria la evenimentul Comisiei Europene de anunțare a Clujului, ca prim oraș din această parte a Europei care a câștigat o finanțare nerambursabilă prin programul Urban Innovative Actions.

(Foto) Ovidiu Câmpean: Cluj-Napoca este primul oraș din Europa de Est care a câștigat un proiect în cadrul Urban Innovative Actions! 1 (Foto) Ovidiu Câmpean: Cluj-Napoca este primul oraș din Europa de Est care a câștigat un proiect în cadrul Urban Innovative Actions! 2

Este o nouă ”ligă” în care intrăm astfel, cea a orașelor europene care își anticipează nevoile comunității și se pregătesc din timp pentru a putea oferi soluții în momentul în care acestea vor fi necesare. Proiectul Cluj – Future of work, în valoare de 5,8 milioane de euro, va fi implementat în parteneriat cu Centrul Cultural Clujean, prin programul Cluj 2.1 și va aduce la masă o bună parte a organizațiilor relevante în oras din domeniul industriilor culturale, creative și IT.

(Foto) Ovidiu Câmpean: Cluj-Napoca este primul oraș din Europa de Est care a câștigat un proiect în cadrul Urban Innovative Actions! 3 (Foto) Ovidiu Câmpean: Cluj-Napoca este primul oraș din Europa de Est care a câștigat un proiect în cadrul Urban Innovative Actions! 4 (Foto) Ovidiu Câmpean: Cluj-Napoca este primul oraș din Europa de Est care a câștigat un proiect în cadrul Urban Innovative Actions! 5

Mulțumesc Anamaria Vrabie și Stefan Teișanu pentru acest succes extrem de important, rezultat în urma colaborării Primăriei cu Centrul Cultural Clujean. De asemenea, doresc sa le multumesc tuturor celor care fac parte din consorțiul câștigător (Universitatea de Artă și Design, TIFF, ZAIN, ARIES Transilvania, Cluj IT, Clusterul de Industrii Creative, Clusterul Mobilier Transilvan, AltArt).

error: Content is protected !!