Video Cluj. SPIDERMAN din România” şi-a cerut iubita ÎN CĂSĂTORIE de pe un turn înalt de 280 de metri: A TĂCUT vreo cinci minute, apoi A RĂSPUNS

Updated on septembrie 11, 2018 O cerere în căsătorie inedită a fost organizată pe un turn înalt de 280 de metri din Pitești, de către un tânăr din Cluj.

Marius, cunoscut ca „Spiderman din România”, a scris pe turn, cu gradffiti, „Ana, vrei să fii soția mea?” și a postat imaginile pe Facebook, așteptând un răspuns.

Cu sprijinul unor prieteni, tânărul de 25 de ani s-a căţărat, sâmbătă, pe un turn cu o înăţimea de 280 de metri, în Piteşti, şi a scris, cu graffiti, întrebarea „Ana, vrei să fii soţia mea?”. A doua zi, duminică, acesta a mers la Sibiu, unde locuieşte iubita sa şi a postat imaginile pe Facebook, când se afla lângă Ana. Emoţionată, femeia a răspuns ”DA”, informează gandul.info.

Video Cluj. SPIDERMAN din România” şi-a cerut iubita ÎN CĂSĂTORIE de pe un turn înalt de 280 de metri: A TĂCUT vreo cinci minute, apoi A RĂSPUNS 1

”Eram cu ea. Pe 8 septembrie am urcat pe turn, pe 9 septembrie am mers la Sibiu. Postasem clipul pe Facebook şi i-am dat tag, când eram lângă ea. L-a văzut. A tăcut vreo cinci minute, apoi a spus „DA”. Inelele turnului nu mai au balustrade.

Neasigurat am stat acolo şi am scris mesajul. Am ales Piteştiul, pentru că era la îndemâna tuturor din echipă. Singur nu aş fi reuşit. Nu aş fi reuşit, pentru că turnul nu are scară pe primii 20 de metri. Eu şi cu fraţii mei din echipa Extrem Team am pus la cale această cerere în căsătorie. Nu o cunosc de foarte mult timp pe Ana, dar asta nu mă opreşte să fac pasul următor, un pas de care mulţi se feresc, mulţi nu îndrăznesc.

Cine mă cunoaşte ştie că nu aveam cum să o cer într-un mod banal. Cu toţii ştim cererile acelea în căsătorie când merg eu cu iubi pe autostradă şi întâmplător apar trei maşini cu bannere pe care scrie „Vrei să fii soţia mea” sau când eşti la o nuntă şi mireasa trebuie să arunce buchetul de flori, dar nu mai aruncă nimic, pentru că îl duce personal la victimă, al cărui prinţ deja e în genunchi în spatele ei?

Le ştiţi. Eu trebuia să ies în evidenţă, eu trebuie să fiu unic, trebuie să fiu original aşa că am ales turnul CET Piteşti cu o înălţime de 280 de metri”, a declarat, pentru Mediafax, şoferul de tir.

Marius susţine că a avut tot timpul controlul asupra situaţiei, când a urcat pe turnul înalt de 280 de metri fără echipament de protecţie, mai ales că nu a fost prima experienţă de acest fel.

Vezi aici Video:

În 2016, Marius s-a urcat pe un turn înalt de peste 250 de metri la Târgu-Jiu şi a stat agăţat într-o mână.

error: Content is protected !!