Video Cluj. „FELICITARI CLUJ-NAPOCA ! Incep cetatenii acestuia sa devina SPECTATORI . … in adevaratul sens al cuvantului … Iar de aici si pana devin FANI … nu mai este mult Am vazut in aceasta seara … o …”

Updated on septembrie 24, 2018 Aproape 7.000 de clujeni au fost prezenți aseară pe BTarena (Sala Polivalentă) la meciul amical dintre U Banca Transilvania şi Panathinaikos BC OPAP.

Meciul a fost unul strâns, dar în final multipla campioană a Greciei i-a învins pe clujeni cu scorul de 79-72 (41-33).

Video Cluj. „FELICITARI CLUJ-NAPOCA ! Incep cetatenii acestuia sa devina SPECTATORI . ... in adevaratul sens al cuvantului ... Iar de aici si pana devin FANI ... nu mai este mult Am vazut in aceasta seara ... o ...” 1

Numărul de spectatori prezenți a fost unul impresionant. Pe Facebook, Sandulache Stefan a scris: „FELICITARI CLUJ-NAPOCA ! 👍

Incep cetatenii acestuia sa devina SPECTATORI … in adevaratul sens al cuvantului 👍 … Iar de aici si pana devin FANI … nu mai este mult 😉
Am vazut in aceasta seara … o sala aproape PLINA ❤ … la un meci de baschet AMICAL … asa ca administratia si sportul Clujean isi merita tot respectul”

Meciul amical de baschet a fostorganizat în cadrul programului Cluj-Napoca 2018 – Oraș European al Sportului, cu ocazia oficializării noului nume al Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, BT Arena”.

Emil Boc : Cea mai titrata echipa din baschetul european joaca la Cluj-Napoca :“U” BT – Panathinaikos Atena in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, denumita de azi BT Arena!

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!