Foto Cluj. „Petale zburătoare”. Expoziție de fluturi la Grădina Botanică „Alexandru Borza” a UBB. Programul de vizitare

Updated on septembrie 20, 2018 Grădina Botanică „Alexandru Borza” a UBB va găzdui în perioada 20-30 septembrie 2018 expoziția de fluturi „Petale zburătoare”.

Evenimentul se va desfăsura în Sera Acvariu din apropierea Grădinii Japoneze, iar în cadrul expoziției pot fi admirați atât fluturi exotici, cât și fluturi autohtoni.

Foto Cluj. „Petale zburătoare”. Expoziție de fluturi la Grădina Botanică „Alexandru Borza” a UBB. Programul de vizitare 1 Foto Cluj. „Petale zburătoare”. Expoziție de fluturi la Grădina Botanică „Alexandru Borza” a UBB. Programul de vizitare 2 Foto Cluj. „Petale zburătoare”. Expoziție de fluturi la Grădina Botanică „Alexandru Borza” a UBB. Programul de vizitare 3

Vizitarea se poate face în intervalul 10.00-17.00 pe baza biletului de intrare în Grădina Botanică.

Grădina Botanică se întinde pe o suprafaţă de 14 ha, teren cu configuraţie variată, potrivit pentru creşterea şi dezvoltarea plantelor de pe diferite continente. Aici sunt cultivate circa 10.000 de categorii specifice, grupate, pentru o mai bună administrare, în mai multe sectoare: ornamental, fitogeografic, sistematic, economic, complexul de sere şi sectorul destinat persoanelor cu deficienţe de vedere – creat relativ recent pentru a veni în întâmpinarea necesităţilor exprimate în repetate rânduri de către comunitate.

Foto Cluj. „Petale zburătoare”. Expoziție de fluturi la Grădina Botanică „Alexandru Borza” a UBB. Programul de vizitare 4 Foto Cluj. „Petale zburătoare”. Expoziție de fluturi la Grădina Botanică „Alexandru Borza” a UBB. Programul de vizitare 5 Foto Cluj. „Petale zburătoare”. Expoziție de fluturi la Grădina Botanică „Alexandru Borza” a UBB. Programul de vizitare 6

Program de vizită
GRĂDINA: luni – duminică orele 8:00 – 20:00

SERE: 15 oct – 7 apr serele sunt deschise între 9:00 – 16:00, Ultimii vizitatori intră la 15:45
8 apr – 14 oct serele sunt deschise între 9:00 – 18:00, Ultimii vizitatori intră la 17:45

Serele sunt închise în prima zi de luni din fiecare lună.

error: Content is protected !!