Foto Cluj. 500 de ghiozdane și rechizite gratuite pentru elevii clujeni din familii cu venituri reduse

Updated on septembrie 12, 2018 Elevii clujeni din familii cu venituri reduse au primit din partea primăriei ghiozdane și rechizite gratuite, anunță primarul Emil Boc.

„Cu prilejul începerii noului an școlar, municipalitatea clujeană a acordat ghiozdane și rechizite elevilor aflați în evidențele Direcției de Asistență Socială și Medicală a Primăriei Cluj-Napoca. Venim astfel în sprijinul copiilor din orașul nostru care provin din familii cu venituri foarte reduse sau care au o situație familială de excepție, care îngreunează ceea ce înseamnă procesul de educație al elevului.

Foto Cluj. 500 de ghiozdane și rechizite gratuite pentru elevii clujeni din familii cu venituri reduse 1 Foto Cluj. 500 de ghiozdane și rechizite gratuite pentru elevii clujeni din familii cu venituri reduse 2 Foto Cluj. 500 de ghiozdane și rechizite gratuite pentru elevii clujeni din familii cu venituri reduse 3

Dintre cele 500 de ghiozdane cu rechizite pentru școlari achiziționate de Primăria Cluj-Napoca în acest an, 100 de ghiozdane sunt echipate pentru copii de clasa 0 și I, iar 400 sunt adaptate pentru elevi din clasele a II-a până la a XII-a.

Suma alocată de la bugetul local pentru acest program în anul 2018 este de 50.000 lei.

Foto Cluj. 500 de ghiozdane și rechizite gratuite pentru elevii clujeni din familii cu venituri reduse 4 Foto Cluj. 500 de ghiozdane și rechizite gratuite pentru elevii clujeni din familii cu venituri reduse 5 Foto Cluj. 500 de ghiozdane și rechizite gratuite pentru elevii clujeni din familii cu venituri reduse 6 Foto Cluj. 500 de ghiozdane și rechizite gratuite pentru elevii clujeni din familii cu venituri reduse 7

Primăria Cluj-Napoca va continua să susțină proiecte și programe dedicate educației de la nivelul municipiului, atât prin continuarea investițiilor la nivel de infrastructură școlară, cât și prin politici publice și programe dedicate încurajării elevilor să se dezvolte pe toate planurile”, a declarat primarul.

error: Content is protected !!