(Foto) Accident Cluj, mortal. Maşină răsturnată în şanţ la ieşire din Turda. O femeie a murit

Updated on septembrie 12, 2018 Un grav accident a avut loc marți seara, la ieșirea din Turda spre Alba Iulia. “O persoană a decedat, femeie pasager în autoturismul care a făcut depăşirea neregulamentară”, potrivit martorilor.

Conform primelor informații primite de la IPJ Cluj: „Pe fondul unei depășiri neregulamentare, conducătorul unui autotursim înmatriculat în Brașov a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în șant.

Din primele informații pe care le avem, ar fi vorba de patru victime, printre care și un minor care este rănit mai ușor, părinții săi și încă o persoană fiind răniți mai grav.”

Daniel Monoky, via Info Trafic jud Cluj: „Au ajuns la locul accidentului si printre vocile noastre care ii gidam spre persoanele vatamate, o doamna doctor a zis ca sa asteptam sa vina pompierii sa ii aduca sus din sant!!!

(Foto) Accident Cluj, mortal. Maşină răsturnată în şanţ la ieşire din Turda. O femeie a murit 1 (Foto) Accident Cluj, mortal. Maşină răsturnată în şanţ la ieşire din Turda. O femeie a murit 2 (Foto) Accident Cluj, mortal. Maşină răsturnată în şanţ la ieşire din Turda. O femeie a murit 3

S-a lasat linistea si toate privirile catre ea…si un domn i-a zis ca o duce el in brate daca trebuie pana in sant!

Doamne fereste sa avem nevoie de o ambulanta…”

 

Tereza Voicu Daniel Monoky a avut dreptate in caz de victime accidentate grav trebuie acordat prim ajutor acolo si mutate doar dupa ce s-au luat toate masurile de siguranta ca nu faci mai mult rau decat este pana acum

Daniel Monoky Deja erau scosi din masina si intinsi pe jos

error: Content is protected !!