(Last Updated On: September 13, 2018)

Compania clujeană PRODVINALCO S.A. susține, începând cu sezonul 2018/2019, FC Universitatea Cluj, în drumul de întoarcere spre elita fotbalului românesc. Parteneriatul se întinde pe o perioadă iniţială de 3 ani.

“Parteneriatul cu FC Universitatea Cluj nu reprezintă pentru PRODVINALCO o campanie comercială, ci o manifestare a responsabilităţii sociale corporative pentru comunitatea clujeană – unde compania noastra îşi desfăşoară activitatea de 86 de ani”, a declarat Andi Dascăl, Director General PRODVINALCO.

FC Universitatea Cluj - Petrolul Ploieşti, pe Cluj Arena. PRODVINALCO S.A este noul sponsor al Universității Cluj 1

“FC Universitatea Cluj este un proiect asumat de întreaga comunitate locală, iar sprijinul unei companii care își are rădăcinile la Cluj, dar care performează la nivel naţional, așa cum face PRODVINALCO, este un semn că lucrurile merg pe un făgaş bun. Susţinerea suporterilor şi sprijinul comunităţii de business sunt esențiale pentru clubul nostru”, a declarat Radu Constantea, preşedintele “studenților”.

În campionat, FC Universitatea Cluj va primi, în 23 septembrie, la ora 18:00, pe Cluj Arena, vizita celor de la Petrolul Ploieşti, într-o partidă din cadrul etapei a VII-a a ligii secunde.

Biletele sunt disponibile online pe Bilete.ro, la standul “U” Cluj din Iulius Mall Cluj, la casa de bilete a Sălii Polivalente şi, în ziua meciului, la casele de bilete de la Cluj Arena.

Preţuri:

Tribuna 1, VIP etaj 3 – 40 lei
Tribuna 1, VIP etaj 4 – 30 lei
Tribuna 2 – 15 lei
Peluza 1 – 10 lei

Elevi, studenţi, pensionari – 8 Lei – Tribuna 2 – Bilete disponibile doar la standul din Iulius Mall sau la casele de bilete de la Sala Polivalentă sau Cluj Arena.