Cluj: Primarul Emil Boc, mesaj pentru studenți: „Trebuie să înțeleagă că nu mai putem cu mașinile în oraș. Vom sancționa …”

Updated on septembrie 19, 2018 Emil Boc le cere studenților din Cluj să renunțe la mașini. Primarul va pregăti un set de măsuri legale care să-i descurajeze pe studenți să mai folosească mașinile în oraș.

Primarul Emil Boc, la Realitatea FM: „Studenții trebuie să înțeleagă că nu mai putem cu mașinile în oraș. Vom sancționa parcările în locurile interzise și vom da posibilitate pietonilor să circule pe spațiile dedicate pietonilor și să prioritizăm în continuare transportul în comun.
Cluj: Primarul Emil Boc, mesaj pentru studenți: „Trebuie să înțeleagă că nu mai putem cu mașinile în oraș. Vom sancționa ...” 1

Greșeala Guvernului da a lăsa să se aducă toate hârburile din țară ne-a creat niște probleme uriașe. Sunt înmatriculate în Cluj 155.000 de mașini, mai sunt 20.000 de mașini înmatriculate în alte județe, plus 20.000 de mașini ale studenților. 200.000 de mașini la o populație de 400.000, 324.000 plus 80.000 de studenți. La doi locuitori avem o mașină. Nu prea găsești asta nicăieri în Europa.

Nimeni nu poate limita acest drept, dar putem prin ploliticile noastre să prioritizăm transportul în comun și să avem un trafic decent”.

error: Content is protected !!