Cluj. Piscină cu acoperiș retractabil. A fost autorizată o nouă bază sportivă de 1.200 de metri pătrați, pe trei nivele

Updated on septembrie 21, 2018 Cluj Napoca va avea o nouă sală de sport, de 1.200 de metri pătrați, pe trei nivele și care va include și o piscină semi-olimpică, cu acoperiș retractabil.

Noua sală va fi construită pe strada Onisifor Ghibu, iar investiția va fi făcută de investitorii belgieni care construiesc un ansamblu imobiliar pe terenul de peste drum de Colegiul ”Avram Iancu” și, pe lângă apartamente și birouri, și-au asumat construirea acestei baze și reabilitarea unei clădiri de patrimoniu industrial, ce a aparținut fostei fabrici Argos, scrie Ziua de Cluj.

Cluj. Piscină cu acoperiș retractabil. A fost autorizată o nouă bază sportivă de 1.200 de metri pătrați, pe trei nivele 1

(foto arhiva)

Noul bazin nu va fi construit pe locul vechii piscine de la Record, din cauza unor probleme de proprietate. Practic, facilitățile sportive au fost gândite pe locul fostei popicării. Accesul spre piscină se va face atât de pe strada Onisifor Ghibu, cât și, exclusiv pietonal și velo, de pe Scorțarilor. Baza ar urma să fie funcțională în cel mult un an.

Record Park va avea un total de 230 de apartamente, iar birourile se vor întinde pe 12.000 mp. A fost gândit și un spațiu de retail, de 1.000 mp, unde va veni un discounter. Aproape sigur, Mega Image. Investitorii sunt belgienii Alex Carlos De Witte, Didier Ysenbaert, Didier Balcaen şi Filiep Balcaen, reuniţi în societatea Argo Development, iar suma pusă la bătaie este de 40 de milioane de euro.

error: Content is protected !!