Cluj. Hai România! Cupa Davis revine în Cluj-Napoca, Oraș European al Sportului 2018! Intrare gratuită pentru elevi, studenți și pensionari

Updated on septembrie 14, 2018 Cupa Davis revine la Cluj-Napoca, Oraș European al Sportului 2018. La meciurile de la Sala Polivalentă elevii, studenții și pensionarii din Cluj-Napoca vor avea acces gratuit.

Naționala României de tenis masculin se întoarce la Cluj-Napoca pentru întâlnirea cu Polonia din Cupa Davis – turul 3 al Grupei a II-a, zona Europa/Africa. Evenimentul sportiv se va desfășura la Sala Polivalentă la acest sfârșit de săptămână, 15-16 septembrie 2018.

Cluj. Hai România! Cupa Davis revine în Cluj-Napoca, Oraș European al Sportului 2018! Intrare gratuită pentru elevi, studenți și pensionari 1

Meciul cu Polonia se va juca pe zgură și are o miză importantă: echipa câștigătoare va accede în Grupa Mondială I a Cupei Davis, Zona Europa/Africa. Partida se desfășoară după sistemul cel mai bun din 5 meciuri: primele două meciuri de simplu se joacă sâmbătă (de la ora 13:00), iar duminică, 16 septembrie (de la ora 12:00), se dispută meciul de dublu și celelalte două meciuri de simplu.

Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Federația Română de Tenis și Inspectoratul Școlar Județean Cluj anunță faptul că elevii, studenții și pensionarii din Cluj-Napoca vor avea acces gratuit la partida de tenis dintre România și Polonia din Cupa Davis.

Cei interesați pot să ridice de la casa de bilete a Sălii Polivalente câte o invitație în baza carnetului de elev/student sau a cuponului de pensionar, după următorul program:

Vineri: 12.00-20.00;
Sâmbătă și Duminică: începând cu ora 09.00.

USAMV Cluj-Napoca: „Dragi studenți, dacă doriți să încurajați echipa României de Cupa Davis în confruntarea cu Polonia, în 15 și 16 septembrie, la Sala Polivalentă, aveți acces gratuit.

Primele două meciuri de simplu se joacă sâmbătă (de la ora 13.00), iar duminică, 16 septembrie (de la ora 12.00), se dispută meciul de dublu și celelalte două meciuri de simplu.
Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Federația Română de Tenis și Inspectoratul Școlar Județean Cluj au decis ca elevii, studenții și pensionarii din Cluj-Napoca să aibă acces gratuit.

Cei interesați pot să ridice de la casa de bilete a Sălii Polivalente câte o invitație în baza carnetului de elev/student sau a cuponului de pensionar, după următorul program: vineri, între orele 12.00 – 20.00, respectiv sâmbătă și duminică, de la ora 9.00”.

error: Content is protected !!