Cluj. De Succes! Autobuze dedicate elevilor pentru încă 5 şcoli. Ce spune primarul Emil Boc

Updated on septembrie 20, 2018 Primarul Emil Boc a anunțat extinderea proiectului autobuzelor școlare la alte cinci instituții din oraș.

Edilul a spus că transportul în comun dedicat elevilor va fi extins după perioada de probă de 45 de zile și dacă proiectul se dovedește a fi un succes.

“Vom avea 45 de zile de proiect pilot, timp în care îl vom îmbunătăţi zi de zi, iar după această perioadă vom trage linie şi vom vedea ce merge bine şi ce mai avem de îndreptat. Vom analiza posibilitatea de extindere şi la alte şcoli, dacă proiectul va fi un succes, dar întâi vrem să ne asigurăm, în primul rând, că acesta funcţionează foarte bine şi nu scade calitatea”, a declarat Emil Boc, citat de Ziua de Cluj.

Cluj. De Succes! Autobuze dedicate elevilor pentru încă 5 şcoli. Ce spune primarul Emil Boc 1

“Obiectivul nostru este să extindem proiectul. Evident că ţinta noastră sunt celelalte şcoli din zona centală care pot fi grupate într-un proiect comun, şi anume şcolile Coşbuc, Şincai, Racoviţă, Bathory şi Seminarul Teologic. Sunt 5 şcoli care au o proximitate şi care pot beneficia după 1 noiembrie 2018 de acest proiect”, a adăugat Boc.

În prezent, autobuzele speciale circulă pe 5 trasee spre şcolile ”Avram Iancu” și ”Nicolae Bălcescu”.

error: Content is protected !!