Cluj. Cine știe răspunsul? Enci Szilagyi: „Daca parchez in fata propriului meu garaj, poate sa vine cineva sa solicite ridicarea sau amendarea masinii? Preciziez, blochez numai garajul meu si a vecinului care imi cunoaste masina”

Updated on septembrie 17, 2018 Un clujean cu garaj are o problemă. Mașina i-a fost ridicată din fața garajului.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Enci Szilagyi a scris: „Daca parchez in fata propriului meu garaj, poate sa vine cineva sa solicite ridicarea sau amendarea masinii? Preciziez, blochez numai garajul meu si a vecinului care imi cunoaste masina”.

Cluj. Cine știe răspunsul? Enci Szilagyi: „Daca parchez in fata propriului meu garaj, poate sa vine cineva sa solicite ridicarea sau amendarea masinii? Preciziez, blochez numai garajul meu si a vecinului care imi cunoaste masina” 1

(foto arhiva)

Alexandru Alex: doar daca iti faci tu reclamatie ca nu poti intra in garaj 🤣. spatiul public poti sa il ocupi.. e spatiu public.. doar daca blochezi accesul/participarea la trafic cuiva, daca te reclama te poate ridica, dar in cazul de fata eu zic ca nu ai probleme

Florin Rus: Nu se ridica masina decat daca dvs sau vecinul blocat reclamati blocare acces.

Tofan Alex: Enci Szilagyi ai trotuar in fata garajului? Deci pot sa imi pun copilu sa deseneze cu creta si tu astepti sa gate inainte sa parchezi? Cool. In alta ordine de idei, esti parcata pe trotuar daca o lasi afara, deci poate suna oricine, si ti se ridica. Case closed.

Niță Ciprian Mihai: Daca in fata garajului tau e trotuar, nu ai voie sa parchezi, blochezi accesul pietonilor fiind nevoiti sa intre pe partea carosabila, deci fara nesimtire!

Tudor Belea: Scurt pe 2, problema e ca voi astia cu garaje va credeti stapani si pe spatiul public din fata garajelor. Imi explica si mie unul la un moment dat sa nu parchez LA 5 METRI in fata garajului.

Asa e ma, unii sunt norocosi si au garaj iar pe restul ii intrebam de ce au masina, ca si asa sunt prea multe. Deci cam cat spatiu public din fata garajului va garanteaza garajul ala? Spatiu pe care voi il puteti folosi, dar eu nu, ca nu e garajul meu? Cat de public mai e acel spatiu?

error: Content is protected !!