Cluj. Alexandra: „Iubesc avioanele de cand sunt mica. . Insa in niciun oras din lumea civilizata nu am auzit avioane survoland deasupra orasului ca la Cluj, cu atat mai mult la 11 seara sau la 6 dimineata. Cu siguranta sunt …”

Updated on septembrie 17, 2018 Traficul aerian din Cluj Napoca este unul intens, iar acest lucru provoacă mult zgomot. Avioanele care aterizează pe Aeroportul „Avram Iancu” survolează orașul la o înălțime foarte mică.

Pe Facebook, Alexandra Spaller a scris: „Iubesc avioanele de cand sunt mica. Insa in niciun oras din lumea civilizata nu am auzit avioane survoland deasupra orasului ca la Cluj, cu atat mai mult la 11 seara sau la 6 dimineata.

Cluj. Alexandra: „Iubesc avioanele de cand sunt mica. . Insa in niciun oras din lumea civilizata nu am auzit avioane survoland deasupra orasului ca la Cluj, cu atat mai mult la 11 seara sau la 6 dimineata. Cu siguranta sunt ...” 1

Cu siguranta sunt persoane in lista mea care au puterea sa schimbe asta, se pot gasi alte culoare de zbor care sa nu deranjeze toti locuitorii acestui oras. Pareri referitoare la acest subiect?”

error: Content is protected !!