Cluj: 10 drumuri județene intră în reparaţii. Lista aici

Updated on septembrie 25, 2018 Nu mai puțin de 10 noi drumuri județene vor beneficia de lucrări de îmbunătățire a infrastructurii rutiere ca urmare a deciziei recent adoptate în acest sens de Consiliul Județean Cluj. În acest context, al suplimentării listei programului de lucrări de întreținere pentru anul 2018, președintele forului administrativ județean a semnat deja primele contracte ce vizează execuția lucrărilor.

,,Mă bucur să dau această veste bună clujenilor și tuturor celor care ne tranzitează județul. Zece noi drumuri cu o infrastructură rutieră îmbunătățită înseamnă un plus de siguranță și confort în trafic, dar și noi oportunități de dezvoltare locală”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj,  Alin Tișe.

Cluj: 10 drumuri județene intră în reparaţii. Lista aici 1

Au fost, astfel, incluse în programul de întreținere următoarele 10 drumuri sau sectoare de drumuri județene pe care se vor executa lucrări conform Acordurilor Cadru nou încheiate:

– DJ 107R Ciurila – Filea de Jos (DJ107L) – Săcel (DJ107M);
– DJ 107L Petreștii de Jos – Crăiești – Lita (DJ107M);


– DJ 161K DN16 – Bărăi – Sava – Mureșenii de Câmpie – Chiriș;
– DJ 161E Tîrgușor – Diviciorii Mari – Habadoc – Buza – Feldioara – Hodaie;


– DJ 105S (DN1N) – Pata – Boju;
– DJ 108N Aghireșu – limită cu județul Sălaj;
– DJ 103V Vlaha (DJ107L) – Vălișoara;


– DJ 109E Valea Groșilor – limită cu județul Sălaj;
– DJ 172A limită cu județul Bistrița Năsăud – Habadoc – Țaga
– DJ 191D limită cu județul Sălaj – Ciucea.

Decizia includerii acestor drumuri în lista de lucrări pentru anul curent a avut la bază o serie de considerente obiective legate de starea de viabilitate a acestora, evaluată în teren de către experții Direcției de Administrare a Domeniului Public şi Privat din cadrul Consiliului Județean Cluj, prilej cu care au fost stabilite și lucrările ce se impun a fi executate.

error: Content is protected !!