Accident Cluj. Update. Fata lovită pe trecerea de pietoni de la Metro este în comă și are nevoie de sânge. Fratele tinerei: „Deși nu am vrut să fac public, mă văd nevoit din disperare:”

Updated on septembrie 17, 2018 Clujenii sunt rugați să doneze sânge pentru o tânără de 26 de ani din Suceava care a fost lovită grav zilele trecute pe trecerea de pietoni de la Metro. Fata este în comă la secția Terapie Intensivă, Chirurgie 1 din Cluj.

Fratele tinerei a făcut un apel disperat pe Facebook, potrivit monitorulsv.ro:„Deși nu am vrut să fac public, mă văd nevoit din disperare:
Am nevoie de donatori de sânge (orice grupă, la orice centru de transfuzii din țară), urgent.

Accident Cluj. Update. Fata lovită pe trecerea de pietoni de la Metro este în comă și are nevoie de sânge. Fratele tinerei: „Deși nu am vrut să fac public, mă văd nevoit din disperare:” 1

Donația să fie făcută în contul Florentina Sumuciuc (sora mea), care este internată în comă profundă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj – secția Chirurgie 1, în urma accidentului de ieri (accidentată violent pe trecerea de pietoni din fața Metro Cluj).

Avem nevoie ca cine donează să ceară adeverință unde să fie specificat că s-a donat pentru Sumuciuc Florentina și să fie specificată cantitatea donată.

Avem nevoie de poze cu aceste adeverințe pentru a le prezenta la spital, pentru a elibera aceeași cantitate de sânge pentru ea, la centrul din Cluj

Inbox / Mail: andreisumuciuc@gmail.com / dumitrusumuciuc@gmail.com”.

error: Content is protected !!