(Foto) Accident Cluj. Mașină răsturnată în mijlocul străzii. „Era să și lovească doi polițiști cu mașina..o pornit din piața muzeului beat..acolo lo văzut polițiști și o incercat sa …”

(Last Updated On: September 15, 2018)

Accident spectaculos vineri noapte în Grigorescu. Un șofer de 22 de ani beat s-a răsturnat după ce a fugit de polițiști.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Tosa Sergiu Daniel a postat fotografii cu mesajul: „Alcolemie 1.10 in aerul expirat si fuga de poliție și rezultatul”

Tereza Voicu: Conform purtatorului de cuvant Ipj Cluj un conducator auto de 22 de ani nu a oprit la semnalul polițiștilor încercând să dispară.

În timpul urmăririi pierde controlul volanului și se răstoarnă de la o diferență de nivel de aproximativ 5 metri. Alcolemie 1.10 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Singur în autoturism.
Reținut 24 de ore.

Yanni Alex: Sa faca puscarie! Sa se invete minte sa nu mai conduca autoturismul cand consuma bauturi alcoolice!

Zoli Szabo: Era să și lovească doi polițiști cu mașina..o pornit din piața muzeului beat..acolo lo văzut polițiști și o incercat sa il opreasca..si so luat după el..

Pál Ferenc: Si va dati seama fratilor, ca masinile astea peste 2-3 luni sunt in piata gilau, in stare tip top, nu bate nu troncane, unic proprietar, fara accidente, la un pret decent, si cand o cumperi te bucuri, mama, ce targ bun am facut…