Cluj. Primăria va cumpăra Clădirile din zona Fabricii de Bere pentru a lărgi Calea Mănăștur și Calea Moților. Ce spune Emil Boc

Updated on septembrie 19, 2018 Emil Boc a explicat miercuri dimineața la Realitatea FM că primăria va cumpăra clădirile din zona Fabricii de Bere pentru a lărgi Calea Mănăștur și Calea Moților.

Emil Boc, la Realitatea FM: „Domnul viceprimar a făcut o treabă extraordinară. Acum am intrat oarecum în linie dreaptă în pregătirea SF-urilor și a exproprierilor și a achiziționării imobilelor respective. Anul viitor se va începe lărgirea străzii, care ne va permite să punem bandă dedicată pentru transport.
Cluj. Primăria va cumpăra Clădirile din zona Fabricii de Bere pentru a lărgi Calea Mănăștur și Calea Moților. Ce spune Emil Boc 1

Comisia de circulație mi-as spus ”Măi omule, ești inconștient să sugrumi toată circulația acolo. În loc să rezolvi, creezi o mai are problemă!”. Acum nu sunt nici eu absurd, când zece oameni îmi spun că nu e bine îi ascult pe ei, chiar dacă eu mi-aș fi dorit să facem numai autobuz.

Nu am nici centură ocolitoare ca să le spun oamenilor pe unde să pot veni să traverseze orașul pe est – vest. Dacă ar fi centura ocolitoare gata le-aș spune că au axa alternativă est-vest.

Anul viitor sunt șanse să se implementeze (banda dedicată transportului în comun) după ce se face lărgirea de la Fabrica de Bere, unde se sugrumă toată circulația”, a spus Emil Boc.

error: Content is protected !!