Video Cluj. Cum a fost întâmpinat Julio Baptista la Aeroport de conducerea CFR-ului. „Ca un zeu” spun jurnaliștii de la București

Updated on august 21, 2018 Diferență mare de abordare la CFR Cluj după plecarea lui Ediu Iordănescu. S-a schimbat stilul de joc, sunt rezultate, se fac transfeuri importante. De ce o fi acceptat Edi Iordănescu să nu schimbe nimic din strategia lui Dan Petrescu?

CFR Cluj l-a adus zilele trecute pe Julio Baptista, fost Real Madrid. Președintele Iuliu Mureșan este foarte bucuros de acest transfer și spune că brazilianul vrea să demonstreze că nu este terminat.

Video Cluj. Cum a fost întâmpinat Julio Baptista la Aeroport de conducerea CFR-ului. „Ca un zeu” spun jurnaliștii de la București 1

“Are un fizic impresionant, este un pachet de mușchi. Nu a venit deloc gras, cum vin mulți fotbaliști, care fac o pauză de două luni. El a venit fit. I se spune ‘Bestia’ din cauza fizicului, dar altfel, este un om foarte bun, deosebit. Va fi un exemplu pentru toți din vestiar. La antrenament a venit cu o oră înaintea celorlalți și la final, jucătorii au plecat și el este încă la sală”, a declarat Iuliu Mureșan.

În plus, Mureșan a vorbit și despre motivul pentru care Baptista a ales să semneze cu CFR. “Nu a venit pentru bani, el stă bine financiar, pentru că a avut contracte bune peste tot. Nu a mai putut să stea departe de fotbal şi să joace doar în demonstrative. Ne-am ajutat reciproc. A acceptat condiţiile clubului”, a declarat Mureşan, la ”Digi Sport Matinal”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!