La Cluj! Romania joaca in Cupa Davis contra Poloniei. „Revenim cu plăcere la Cluj-Napoca, ori de câte ori avem ocazia, pentru că este ceva aparte să joci în spectaculoasa Sală Polivalentă. Toate naţionalele României au avut parte de …”

Updated on august 9, 2018 Clujul este gazda unui nou meci important din Cupa Davis. Romania va intalni Polonia, 15-16 septembrie, în cadrul turului III al Grupei a II-a, zona Europa/Africa, pentru revenirea în Grupa I.

Federația Română de Tenis a anunțat că, în urma consultării jucătorilor noștri și a căpitanului-nejucător, această întâlnire va fi organizată în Sala Polivalentă din Cluj Napoca.

La Cluj! Romania joaca in Cupa Davis contra Poloniei. „Revenim cu plăcere la Cluj-Napoca, ori de câte ori avem ocazia, pentru că este ceva aparte să joci în spectaculoasa Sală Polivalentă. Toate naţionalele României au avut parte de ...” 1

Răzvan Itu, directorul general al Federației Române de Tenis, a explicat că decizia a fost luată având în vedere și numărul mare de spectatori prezenți la evenimentele sportive anterioare organizate la Cluj, potrivit Sport Fm.

„Revenim cu plăcere la Cluj-Napoca, ori de câte ori avem ocazia, pentru că este ceva aparte să joci în spectaculoasa Sală Polivalentă.

Toate naţionalele României au avut parte de o primire excepţională în oraşul Cluj-Napoca, şi ne dorim ca la acest meci, unul foarte important pentru tenisul românesc şi pentru echipa noastră de Cupa Davis, să vedem în tribune cât mai mulţi români care să ne încurajeze.

Jucătorii şi-au exprimat dorinţa ca acest meci să se desfăşoare pe zgură şi, beneficiind, ca de fiecare dată, de sprijinul şi implicarea totală a Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, şi a domnului primar Emil Boc, acest lucru este posibil”, a declarat Răzvan Itu, pentru site-ul oficial al Federației Române de Tenis.

error: Content is protected !!