Georgeta: „Cluj, un oraş care se înalţă. Eu privesc admirativ, mereu am iubit Clujul. Hai să luăm exemplu şi să lăudăm ceea ce vedem bun. Eu una m-am săturat să critic …”

Updated on august 19, 2018 Clujul continuă să fie lăudat după edițiile de succes Untold și Electric Castle.

 Alice Ioana: „Clujul este un oras minunat. Am luat-o pe urmele festivalurilor: Untold, apoi Electric castle. Dar nimic nu s-a comparat cu felul in care am fost primiti in casa unor oameni total straini, intr-un mic sat numit Braglez.

Culegeam piersici si prune din copacii de pe marginea unei ulițe de sat. Ne-au invitat in casa lor, ne-au servit cu slana cu ceapa si ne-au dat o lectie de viata minunata.”

Georgeta Novac: „UNTOLD, Andreea Esca, Emil Boc, controversat acesta din urmă. Cluj, un oraş care se înalţă. Eu privesc admirativ, mereu am iubit Clujul. Ce superbă e rochiţa Andreei!

Georgeta: „Cluj, un oraş care se înalţă. Eu privesc admirativ, mereu am iubit Clujul. Hai să luăm exemplu şi să lăudăm ceea ce vedem bun. Eu una m-am săturat să critic ...” 1

Hai să luăm exemplu şi să lăudăm ceea ce vedem bun. Eu una m-am săturat să critic.

Emanuela Marton Pe domnul Boc, daca il intalnesti in parc sau pe strada, se poarta ca vecinul de treaba de la etajul 2. Natural, deschis, schimba impresii cu tine, face o ghidusie cu copiii.
Iti inspira caldura si incredere si cred ca asta se vede si in felul in care aduna comunitatea si o administreaza. Indiferent ce ar spune carcotasii, ramane un primar exceptional, genul care ramane in istorie ca unul dintre cei care au modernizat orasul si l-au dus intr-o faza superioara.
Daniel Scurca Acest om a fost Prim=Ministru a fost injurat si facut in toate felurile sa intors omul la Cluj si astazi a facut din Cluj cel mai tare oras din Romania si ca el mai sunt multi si Iohanis a facut multe ptr Sibiu Felicitari si un mare Respect ptr oameni care chiar se gandesc la binele Romanilor
Gina Caprar Au ceva in comun! Sunt din aceeasi zodie, Fecioara! Doi oamenii de valoare!
Florina Luiza CrutanAm plecat din Bucuresti in 2003, dupa 35 de ani, ii multumesc lui Dumnezeu pentru ce am putut sa le ofer copiilor mei in acest oras curat si primitor, cat despre oficialitati numai cuvinte de lauda !, se pune in valoare munca si observ de la an la an dezvoltarea orasului. Georgeta: „Cluj, un oraş care se înalţă. Eu privesc admirativ, mereu am iubit Clujul. Hai să luăm exemplu şi să lăudăm ceea ce vedem bun. Eu una m-am săturat să critic ...” 2
Maria Topan Doi OAMENI speciali ,frumosi ,înțelepți.Va respect si va iubesc !Sunt mândră că locuiesc în Cluj-Napoca .Sa va dea Dumnezeu sanatate si fericire alaturi de cei dragi!Georgeta: „Cluj, un oraş care se înalţă. Eu privesc admirativ, mereu am iubit Clujul. Hai să luăm exemplu şi să lăudăm ceea ce vedem bun. Eu una m-am săturat să critic ...” 2Georgeta: „Cluj, un oraş care se înalţă. Eu privesc admirativ, mereu am iubit Clujul. Hai să luăm exemplu şi să lăudăm ceea ce vedem bun. Eu una m-am săturat să critic ...” 2Georgeta: „Cluj, un oraş care se înalţă. Eu privesc admirativ, mereu am iubit Clujul. Hai să luăm exemplu şi să lăudăm ceea ce vedem bun. Eu una m-am săturat să critic ...” 2

 

error: Content is protected !!