Florin Piersic, in lacrimi la catafalcul Marelui Maestru Dumitru Fărcaș. “Mi-a fost ca un frate Mitru. Îmi e foarte greu să vorbesc de el la timpul trecut, un om care şi-a iubit țara, muzica populară, un artist cum…”

Updated on august 9, 2018

Maestrul Dumitru Fărcașa fost înmormântat joi, în satul natal Groși, din judeţul Maramureş, în grădina părintească. A fost ultima dorinţă a unui un artist de legendă, cel mai mare taragotist al României.

Cortegiul funerar a ajuns la ora 16 în grădina copilăriei lui, după ce la prânz a fost aplaudat la scena deschisă, pentru ultima dată, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, de sute de oameni care l-au iubit și apreciat.

Florin Piersic, un prieten drag al artisului, a fost şi el prezent joi la Cluj, la căpătâiul sau.

Mi-a fost ca un frate Mitru. Îmi e foarte greu să vorbesc de el la timpul trecut, un om care şi-a iubit țara, muzica populară, un artist cum rar întâlneşti”, a transmis Florin Piersic, potrivit Stirile Pro Tv.

Mihai_Andrei2024 Îndrăgitul actor Florin Piersic, in lacrimi la catafalcul Marelui Maestru Dumitru Fărcaș, care a fost ca si un frate pentru el.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!