Cluj vs București. Barbu Mateescu: „Orice bucureștean: – Ce vreți la schimb pentru Boc? Orice clujean: – Firea și 63 de miliarde de euro. Orice bucureștean: …”

Updated on august 15, 2018 Continuă contrele Cluj vs București în contextul violențelor din Capitala României dar și a programelor de dezvoltare. Dacă Clujul se laudă cu autobuze electrice, Bucureștiul se laudă cu excursii gratuite pentru păensionari în Grecia.

Sociologul Barbu Mateescu: „Orice bucureștean: – Ce vreți la schimb pentru Boc?
Orice clujean: – Firea și 63 de miliarde de euro.

Orice bucureștean: – Pe bune?!
Orice clujean: – Nu”.

Cluj vs București. Barbu Mateescu: „Orice bucureștean: - Ce vreți la schimb pentru Boc? Orice clujean: - Firea și 63 de miliarde de euro. Orice bucureștean: ...” 1

 

Clujul cumpără și 22 de tramvaie „Made in Romania”. Municipalitatea clujeană a atribuit companiei Astra Vagoane Calatori contractul pentru livrarea a 22 de tramvaie noi. Acesta a fost atribuit în final pentru suma de 170,17 milioane lei (36,6 milioane euro), dar fusese estimat la o valoare mai mare, de 190 milioane lei (41 milioane euro).

Cluj vs București. Barbu Mateescu: „Orice bucureștean: - Ce vreți la schimb pentru Boc? Orice clujean: - Firea și 63 de miliarde de euro. Orice bucureștean: ...” 2 Cluj vs București. Barbu Mateescu: „Orice bucureștean: - Ce vreți la schimb pentru Boc? Orice clujean: - Firea și 63 de miliarde de euro. Orice bucureștean: ...” 3 Cluj vs București. Barbu Mateescu: „Orice bucureștean: - Ce vreți la schimb pentru Boc? Orice clujean: - Firea și 63 de miliarde de euro. Orice bucureștean: ...” 4

(Tramvaiul Imperio produs la Astra Arad)

Licitatia a fost publicata in decembrie 2017, iar în luna mai Primăria Cluj-Napoca a precizat că singura ofertă primită a fost cea de la producatorul arădean de material rulant.

 

error: Content is protected !!