Cluj. M. J.: „Azi un taximetrist … la preluarea comenzii, mi-a bruscat fetita de 2 ani si a urlat pe un ton inuman la ea si la bunica ei…Si acum copila e in stare de soc. Bineinteles individul …”

Updated on august 21, 2018 Un taximetrist din Cluj este acuzat că a urlat la o fetiță de doi ani pentrui că, din greșeală, a atins bancheta cu sandalutele murdare.

Pe grupul de Facebook Reclamații Taxi Cluj-Napoca, M. J. a scris: „Azi un taximetrist al companiei Pritax  pe la 10:50, la preluarea comenzii, mi-a bruscat fetita de 2 ani si a urlat pe un ton inuman la ea si la bunica ei pentru ca din greseala a atins bancheta cu sandalutele murdare.

Cluj. M. J.: „Azi un taximetrist ... la preluarea comenzii, mi-a bruscat fetita de 2 ani si a urlat pe un ton inuman la ea si la bunica ei...Si acum copila e in stare de soc. Bineinteles individul ...” 1

Si acum copila e in stare de soc. Bineinteles individul nu a preluat comanda si a plecat. O sa iau masuri impotriva acestui animal.

In primul rand vrem comportament civilizat. Da, din greseala a atins bancheta si cerea si scuze bunica daca nu era acoperita vocea ei de urlaturile, amenintarile si injuraturile acestui animal dezlantuit.

O să fac sesizare la organele competente, lumea trebuie sa stie si sa se comporte “civilizat” data viitoare atunci cand o sa aiba de-a face cu acest individ, nu? ..deranjanta??? ma intreb oare cum ati fi reactionat daca era vorba de copilul dvs.? si din moment ce un asemenea comportament o afecteaza atat psihic cat si fizic.

nu tragi de copil , nu urlii ca un descreierat, nu ameninti, ok, vin eu si iti spal bancheta omule, sterge bunica cu un servetel umed, facem sa fie ok, ne cerem scuze dar nu suntem in jungla , suntem in 2018 , primitivii sa stea in padure nu intre oameni cu volan in mana! Si faptul ca a pus mana pe copil o sa regrete.”.

error: Content is protected !!