Cluj-Egipt, o nouă destinație de vacanță cu zbor direct cu Blue Air

Updated on august 9, 2018 Christian Tour, cel mai mare operator de chartere din România, și compania aeriană Blue Air anunță o nouă destinație disponibilă din 26 august, de pe aeroportul din Cluj Napoca către stațiunea Hurghada din Egipt.

Zborurile spre această stațiune de vacanță vor fi săptămânale, în regim de curse charter, și vor fi operate în perioada august-noiembrie 2018. Cursa charter Hurghada va aduce mai aproape Egiptul de turiștii din Cluj, durata zborului fiind de doar trei ore și jumătate, informează citynews.ro.

Cluj-Egipt, o nouă destinație de vacanță cu zbor direct cu Blue Air 1

Zborurile spre Hurghada vor fi operate de Christian Tour în parteneriat cu compania aeriană Blue Air, în fiecare zi de duminică, începând cu 26 august. “La 100 de ani de la Marea Unire, două companii 100% românești – Blue Air și Christian Tour – își dau mâna pentru a aduce un nou produs de calitate pentru turiștii din Ardeal. Avem certitudinea că acest nou program va fi unul de succes”, a precizat Crina Hara Vișan, Charter & ACMI Manager Blue Air.

Românii aleg Egiptul datorită mixtului de cultură, istorie, experiențe locale, gastronomie și datorită raportului calitate-preț bun. Un rol important îl joacă și vremea, care este însorită tot anul.

Din Cluj, turiștii dornici să descopere această destinație de vacanță au la dispoziție pachete complete care încep de la 345 Euro de persoană (fără taxe), pentru 7 nopți de cazare, în regim all inclusive. Pachetul include și transferurile la sol.

Prin lansarea acestei noi destinații de pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca, Christian Tour își consolidează poziția pe piața locală, ca parte a unei ample acțiuni ce include și inaugurarea a două noi sedii ale agenției în orașul Cluj-Napoca: pe strada Regele Ferdinand și în incinta Vivo Mall.

Pe lângă zborul din Cluj-Napoca către Hurghada, Christian Tour operează alte patru curse pe săptămână către Egipt: trei chartere din București către Hurghada și Sharm el Sheikh și un zbor din Timișoara către Hurghada.

error: Content is protected !!