Radio Guerrilla la Cluj? S-a încercat printr-un post local. CNA a respins. Care au fost motivele

Updated on iulie 10, 2018 Radio Guerilla nu se va auzi în continuare la Cluj Napoca după ce Consiliul Național al Audiovizualului a respins solicitarea Napoca FM de a preluat emisia Radio Guerrilla în proporție de aproape 96%.

„Informațiile vor ajunge oricum la urechile Clujenilor. Noi cam pe această nișă ne-am dori să mergem. Nu vrem să evităm programul local. Știm că este important și vrem să o facem în continuare. Până la urmă nu e important microfonul de la care se dă această informație, părerea mea.

Radio Guerrilla la Cluj? S-a încercat printr-un post local. CNA a respins. Care au fost motivele 1

Clujenii ascultă Radio Guerrilla în mediul online, pe aplicație și pe site, într-un număr foarte mare. Cu acordul dumneavoastră, am vrea să aibă posibilitatea să ascult și în eter. Repet, ei oricum ascultă. Informațiile locale vor fi acoperite în contiuare. Foarte multe nu se schimbă”, a argumentat reprezentantul Napoca Fm, prezent în fața membrilor CNA, în ședința publică de astăzi.

Pe de altă parte, Radu Herjeu, membru CNA, a criticat solicitarea Napoca FM, spunând că, în felul acesta, Clujul își pierde un post local, transmite paginidemedia.ro

„Mi se pare jignitor să sacrificați un radio local, Napoca FM, pentru binele unei rețele. În acest moment, Clujul rămâne fără radio local, în schimb, cu 22 de rețele. Eu, unul, cred că Clujul are nevoie de un radio local și nu am să votez așa ceva.”

„Ați încercat să ne convingeți ce minunat ar fi pentru clujeni să asculte Radio Guerrilla, ceea ce mie mi se pare jignitor pentru foștii dumneavoastră ascultători. Veniți să ne spuneți că dumneavoastră ați existat degeaba și că de fapt clujenii mureau de Guerrilla”, a mai adăugat Herjeu.

error: Content is protected !!