(Foto) ISU Cluj în ajutorul Sibiului. 16 pompieri clujeni în lupta cu inundațiile

Updated on iulie 11, 2018 Pompierii clujeni au participat la acțiunile desfășurate în zonele inundate din Sibiu.

„Cei 16 pompieri clujeni se întorc spre casă, din zona de competență a ISU Sibiu, pe măsură ce codurile de avertizare își încetează valabilitatea.

(Foto) ISU Cluj în ajutorul Sibiului. 16 pompieri clujeni în lupta cu inundațiile 1 (Foto) ISU Cluj în ajutorul Sibiului. 16 pompieri clujeni în lupta cu inundațiile 2 (Foto) ISU Cluj în ajutorul Sibiului. 16 pompieri clujeni în lupta cu inundațiile 3

Pompierii din cadrul ISU Cluj au acționat în prima zi a misiunii, alături de colegii din Hunedoara și cei din stația Săliște, pentru evacuarea apei din gospodării inundate din localitate și au curățat canalizările colmatate. De asemenea, au îndiguit cu saci de nisip curțile și subsolurile în care s-au înregistrat acumulări de apă în urma precipitațiilor.

În cea de-a doua zi a misiunii lor au acționat pentru scoaterea apei din subsolurile inundate din satul Răgușești, lângă comuna Mihăileni.

(Foto) ISU Cluj în ajutorul Sibiului. 16 pompieri clujeni în lupta cu inundațiile 4 (Foto) ISU Cluj în ajutorul Sibiului. 16 pompieri clujeni în lupta cu inundațiile 5 (Foto) ISU Cluj în ajutorul Sibiului. 16 pompieri clujeni în lupta cu inundațiile 6

Ulterior, au fost asigurate prin prezența echipajelor clujene, pe raza comunei Gura Râului, intervenția rapidă pentru scoaterea apei din beciurile inundate”, a transmis ISU Cluj.

error: Content is protected !!