(Last Updated On: July 13, 2018)

Update
În vederea bunei desfășurări a evenimentului “Campionatul European de Tenis de Masa pentru Juniori”, Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță închiderea circulaţiei rutiere, în perioada 13-24 iulie 2018, pe Aleea Stadion în intervalul orar 08.00 – 22.00.

Stire Inițială
S-a terminat Olimpiada Internațională de Matematică și Clujul nu ia pauză. Încep Campionatele Europene de Tenis de Masa STAG 2018, Juniori, cu 1,500 de participanți.

Emil Boc: „Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pregătită pentru un nou campionat european!

Cluj: RESTRICȚII pentru “Campionatul European de Tenis de Masa pentru Juniori” 1 Cluj: RESTRICȚII pentru “Campionatul European de Tenis de Masa pentru Juniori” 2 Cluj: RESTRICȚII pentru “Campionatul European de Tenis de Masa pentru Juniori” 3

Un nou eveniment sportiv de talie internațională este găzduit de Cluj-Napoca, Oraș European al Sportului 2018. Campionatele Europene de Tenis de Masa STAG 2018, Juniori sunt organizate în România, după 59 de ani, în perioada 15 – 24 iulie la Sala Polivalentă.

Sunt asteptați peste 1500 de participanți – sportivi, antrenori, staff tehnic, arbitri, oficiali, din 48 de țări. Urez << Bun-venit la Cluj! >> participanților și mult succes tinerilor sportivi ai României!!!


Cluj: RESTRICȚII pentru “Campionatul European de Tenis de Masa pentru Juniori” 4 Cluj: RESTRICȚII pentru “Campionatul European de Tenis de Masa pentru Juniori” 5 Cluj: RESTRICȚII pentru “Campionatul European de Tenis de Masa pentru Juniori” 6

Mai multe informații sunt disponibile pe paginile Federația Română de Tenis de Masă și website-ul evenimentului: http://eyc2018.com/”