Cluj. O nouă plângere penală la DNA împotriva medicului Mihai Lucan, fostul șef al Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal

Updated on iulie 11, 2018 Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o nouă plângere penală la DNA Cluj împotriva medicului Mihai Lucan, fostul șef al Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj.

Deputat Emanuel Ungureanu: „În direct din fața DNA Structura Centrală.

Cluj. O nouă plângere penală la DNA împotriva medicului Mihai Lucan, fostul șef al Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal 1

Așa cum am promis, am depus astăzi o nouă plângere penală sub forma unui denunț împotriva inculpatului Mihai Lucan, fostul șef al Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca.

Am depus mai multe documente relevante care indică faptul că Lucan a comis mai multe fapte de abuz în serviciu, delapidare și luare de mită.

În ultimii ani, Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal condus de Lucan a achiziționat mai multe echipamente medicale de peste 5 milioane de euro prin încredințare directă și a favorizat un număr redus de firme care au muls bugetul Institutului și l-au adus în pragul falimentului.

Funcția de cetățean este cea mai importantă vă îndemn pe toți cei care aveți cunoștință de fapte de natură penală care afectează sistemul sanitar vă rog din suflet să căutați sprijin în justiție.
Nu ne vom face țara bine fără să ne implicăm”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!