Cluj. Mihnea Blidariu, Luna Amară: „Mno, mi-a fost furata bitza azi noapte din fata blocului… :( lowride neagra, cu roata de motor pe spate, coarne sudate, destul de trashuita, sticker “Salvati Rosia Montana” pe o parte si sticker…”

Updated on iulie 13, 2018 Mihnea Blidariu, membru al formației rock Luna Amară, din Cluj, cere ajutorul după ce i-a fost furată bicicleta.

Mihnea Blidariu: „Mno, mi-a fost furata bitza azi noapte din fata blocului… Cluj. Mihnea Blidariu, Luna Amară: „Mno, mi-a fost furata bitza azi noapte din fata blocului... :( lowride neagra, cu roata de motor pe spate, coarne sudate, destul de trashuita, sticker "Salvati Rosia Montana" pe o parte si sticker...” 1 lowride neagra, cu roata de motor pe spate, coarne sudate, destul de trashuita, sticker “Salvati Rosia Montana” pe o parte si sticker “Trai cu Rost” pe cealalta. Daca o vedeti, dati-mi va rog de stire. Sau politiei…”

Cluj. Mihnea Blidariu, Luna Amară: „Mno, mi-a fost furata bitza azi noapte din fata blocului... :( lowride neagra, cu roata de motor pe spate, coarne sudate, destul de trashuita, sticker "Salvati Rosia Montana" pe o parte si sticker...” 2

Paul Socol cam multe furturi pe horea lately

Dana Yacoub Sambata merem la Oser

Marius Gombosiu Plangere la politie. De obiciei se stiu, sau banuiesc hotii, pt ca fura mai multe, sau sunt recidivisti si politia face puzzle-ul. Asa mi-au gasit-o pe a mea in 2013. Bafta!

Luci Sauca nu se lasa in fata blocului , eu cand aveam bicicleta o urcam pana la 3, asta e. un antifurt deala e jucarie pt hoti.
error: Content is protected !!