Cluj. De ce a acceptat Omrani să semneze prelungirea cu CFR iar apoi să plece în China

Updated on iulie 11, 2018 Multă lume a fost surprinsă de faptul că Omrani a ales să îşi prelungească înţelegerea cu CFR Cluj, după ce a susţinut atâta timp că i-a fost falsificată semnătura pe prelungirea de contract cu încă un an.

De ce a ales vârful din Hexagon să reînnoiască, totuşi? Pentru că ştia clar că va pleca în China, oferta fiind una foarte serioasă încă de acum câteva zile. Dacă nu făcea acest lucru, risca să fie în faţa unei situaţii complicate: să se tot judece cu CFR-ul, iar un verdict definitiv să se amâne până după încheierea perioadei de transferuri.

Cluj. De ce a acceptat Omrani să semneze prelungirea cu CFR iar apoi să plece în China 1

O echipă putea să îl ia în acest timp, dar acea formaţie risca să fie solidară cu el, în condiţiile în care campioana avea în cele din urmă câştig de cauză la comisii, scrie digisport.ro.

Cert e că până în weekend vom şti cu siguranţă dacă Omrani va pleca de la CFR cu destinaţia Asia. Asta pentru că până vineri trebuie să se definitiveze toate transferurile în China, deoarece perioada de mercato se încheie acolo.

Altfel, în stagiul de pregătire din Polonia CFR a înregistrat următoarele rezultate: 0-0 cu Wigry Suwalki, 3-0 cu Jagiellonia Bialystok, 1-0 cu Warta Poznan şi 1-0 cu Zeleziarne Podbrezova.

error: Content is protected !!